• fi
  • en
  • sv

Kansainvälistymisklinikka 11.10.

Suunnitteleeko yrityksesi viennin aloittamista tai muuta kansainvälistymistä uusille markkinoille? Kansainvälisen liiketoiminnan asiantuntijan avulla yrityksen mahdollisuudet onnistua liiketoiminnan laajentamisessa kansainvälisille markkinoille paranevat merkittävästi. Industria Oy:llä on vankkaa kokemusta pk-yritysten kansainvälistymistoimista ja vahva verkosto maailmalla. Kansainvälistymisklinikan tavoitteena on löytää tärkeimmät askelmerkit yrityksesi kansainvälistymisessä tarvittaville kehittämistoimenpiteille.

Tapaamisessa kartoitetaan yrityksesi kehityskohteet kansainvälistymisen näkökulmasta ja hahmotellaan askeleet kansainvälistymisen käynnistämiseksi. Tapaamisen tavoitteena on, että löydämme yhdessä kanssasi yrityksesi kansainvälistymiseen selkeät askeleet , joiden toteuttamisessa voimme myös olla apuna. Varaa aikaa tapaamiseen 1,5 tuntia.

Useimpia kansainvälistymisen haasteita voidaan rahoituksellisesti viedä eteenpäin ELY:n palvelujen (esim. Yritysten kehittämispalvelut) avulla, joissa sertifioidut asiantuntijamme ovat mukana. Tarpeesi mukaan saat tietoa myös laajempien hankekokonaisuuksien rahoitusmahdollisuuksista (ELY:n lisäksi mm. TEKES, Finnvera ja pääomasijoittajat).

Kansainvälistymisklinikalla asiantuntijana on Mirka Nalimova, jolla on kokemusta eri alojen pk-yritysten kansainvälistymisprojekteista, kansainvälisten yhteistyökumppaneiden hakemisesta ja kansainvälistymissuunnitelmien laatimisesta.

Lue lisää:

https://www.linkedin.com/in/mirkanalimova

http://www.industria.fi

Maksuton klinikka järjestetään YritysEspoon tiloissa: Innopoli 1, Tekniikantie 12, 02150 Espoo

Varaa henkilökohtainen klinikka-aika: iiro.oura@yritysespoo.fi

Lataa esite: Kansainvälistymisklinikka