• fi
  • en
  • sv

Omistajanvaihdosklinikka 15.11.

Älä pähkäile yrityskauppaa yksin, vaan tule keskustelemaan asiantuntijan kanssa yrityksesi omistajanvaihdosmahdollisuuksista!

Omistajanvaihdosklinikalle ovat tervetulleita kaikki omistajanvaihdosta tai muita yritysjärjestelyjä pohtivat yrittäjät. Yrityksessäsi voi olla mietinnässä joko perheen sisäinen sukupolvenvaihdos, myynti työntekijöille tai ulkopuoliselle taholle. Käymme yhdessä kanssasi läpi omistajanvaihdoksessa askarruttavia asioita ja mietimme, miten juuri sinun yrityksesi tapauksessa kannattaisi asiassa edetä. Myös yrityksen ostoa harkitsevat ovat tervetulleita klinikalle.

Tunnin mittainen tapaaminen ei sido mihinkään jatkotoimenpiteisiin, mutta halutessasi saat meiltä asiantuntija-apua myös jatkotoimenpiteisiin. Näitä ovat tyypillisesti esimerkiksi yrityksen arvonmääritys, sukupolvenvaihdos-suunnitelman laatiminen tai yrityskauppaan liittyvien kauppakirjojen ja muiden tarvittavien dokumenttien valmistelu.

Klinikalla tapaat yritysvälittäjä Pekka Kiukkosen (DI) Advance Team Oy:stä. Pekalla on vahvaa osaamista ja näyttöä myynnin saralta sekä kokemusta onnistuneista yrityskaupoista ja järjestelyistä.

Lue lisää: www.yrityskaupat.net

Maksuton tapaaminen järjestetään YritysEspoon toimitiloissa Innopoli 1:ssä. (Tekniikantie 12, 02150 Espoo)

Varaa henkilökohtainen klinikka-aika: iiro.oura@yritysespoo.fi

Lataa Omistajanvaihdosklinikka-esite