Asiantuntijaverkosto 2017-12-13T15:01:41+00:00

ASIANTUNTIJAVERKOSTO

Yritysneuvontamme lisäksi saatat tarvita erikoisosaamista esimerkiksi lakiasioissa, omistajanvaihdoksessa tai IPR-asioissa. Yritysneuvojamme voi silloin antaa lähetteen asiantuntijoille, jotka ovat yhteistyöverkostomme huippuosaajia. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton. Mahdollisista muista toimenpiteistä asiantuntijat laskuttavat erikseen hinnastonsa mukaan.

Tilitoimistot, taloushallinto, tilintarkastus

Carpentum Oy on auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa taloushallinnon palveluita yrityksen perustamisesta päivittäisiin tehtäviin ja yhtiöoikeudellisiin toimiin. Annamme myös taloushallinnon opastusta, konsultointia ja koulutusta. Asiakaskuntamme koostuu pienistä ja keskisuurista yrityksistä.

Hyväkin kippari tarvitsee luotsia – luotsataan yhdessä yrityksesi taloushallinto turvallisille vesille!

Lue Carpentumin jäsenesittely.

Lisätietoja: www.carpentum.fi

Ernst & Young tarjoaa niin paikallisille toimijoille kuin kansainvälisille konserneille ”yhdeltä luukulta” monipuoliset palvelut. Tilintarkastuksen ja taloudelliseen raportointiin liittyvän neuvonnan lisäksi tarjoamme käyttöösi osaamisemme vero- ja lakiasioissa, yritysjärjestelyissä sekä yritysjohdon strategisissa kysymyksissä.

Lisätietoja: www.ey.com

Tarjoamme yrittäjille ilmaisen, selainpohjaisen Arkhimedes laskutusohjelman.

Sillä jokainen yrittäjä voi tehdä vähäisetkin määrät laskuja vaivattomasti missä ja milloin vain. Ilmaisessa Arkhimedeksessa on valmiit, selkeät laskupohjat, laskuluettelo, asiakas- ja tuoterekisteri, kirjanpitoraportointi, sekä mahdollisuus lähettää sähköisiä laskuja ja tehdä tarjouksia.

Miksi Arkhimedes on ilmainen?
Haluamme tarjota satunnaisesti ja vähän laskuttaville yrityksille monipuoliset laskutusominaisuudet helpottamaan laskutusta.

Arkhimedeksen ilmaisversiolla voi lähettää 10 laskua vuodessa. Ohjelman muita ominaisuuksia voi käyttää maksutta niin kauan kuin haluaa.
Kun laskumäärä kasvaa, käyttäjä voi laajentaa maksullisiin laajuuksiin jolloin myös me saamme rahaa. Reilua? Monen mielestä on. Save
Olemme iloisia myös niistä, joille ilmaisversio riittää mainiosti. Uskomme heidän suosittelevan palveluitamme yrittäjätuttavilleen. Yrittäjän suositellessa Arkhimedstä muille, palkitsemme sekä yrittäjää, että tämän yrittäjäystävää lisälaskuilla.

Lisätietoja: www.isolta.fi

Lisätietoja: www.tilimelco.fi

Talenom on vuonna 1972 perustettu Suomen selkokielisin ja ymmärrettävin tilitoimisto, joka tekee perinteiset asiat uudella tavalla. Me uskomme tehokkaisiin prosesseihin, mikä näkyy miinuksena palveluidemme hinnassa ja plussana laadussa. Me hyödynnämme moderneja sähköisiä työkaluja, jotka valjastamme niin omaan kuin asiakkaidemmekin käyttöön. Jo noin 4500 asiakasta eri toimialoilta on valinnut meidät kumppanikseen.

Lisätietoja: www.talenom.fi

Zervant on helppo kirjanpito- ja laskutusohjelma verkossa. Pilvipalvelu on erikoisesti suunniteltu toiminimelle, pienyrittäjän tarpeita ajatellen. Lisäksi voit ladata Android, iPhone ja Microsoft-sovellukset tuntikirjausta varten. Palvelulla on jo yli 50 000 rekisteröitynyttä yritystä.

Lisätietoja: www.zervant.fi

Automatisoitu laskutusohjelma Anders Manager on nykyaikainen tapa hoitaa pienyrityksen laskutus. Laskutusohjelma on helppokäyttöinen ja toimii verkossa. Laskutusohjelma on yrityksellesi heti käyttövalmis eikä sisällä käyttöönottokustannuksia. Yli 5000 käyttäjän suosittelema laskutusohjelma sisältää laskujen lähetyksen, maksuvalvonnan ja tarvittavat perintätoimet. Tervetuloa helpon laskutuksen maailmaan!

Lisätietoja: www.andersmanager.fi

Accounting Services Tilimatic (AST) on enemmän kuin tilitoimisto. Yhtenä alamme johtavista yrityksistä tarjoamme yrityksellesi kaikki taloushallinnon palvelut, yhden katon alta; yli 30 vuoden kokemuksella; suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Konsultoimme ja tuemme yritystäsi henkilöstö- ja palkka-hallinnon tarpeissa. Ja toimitamme yrityksellesi sopivat IT-ratkaisut sekä jatkuvan tuen.

Meillä on laaja kokemus kansallisen ja kansainvälisen kirjanpidon hoitamisesta ja konserniraportoinnista, sekä Suomessa toimivien kansainvälisten tytäryhtiöiden ja sivutoimipaikkojen palvelemisesta.

Auktorisoitu Suomalainen tilitoimisto vuodelta 1979.

 Yhteystiedot:

Pitäjäntuvanpolku 2B 17, 02401 Kirkkonummi. Puh.09-618 88300 (Anne Nyberg)

Malminkatu 16, 6krs., 00100 Helsinki. Puh. 09-618 881 (Keskus)

Sähköposti: contact@ast.fi

Lue lisää: www.ast.fi

Sanansa mittainen tilitoimisto 

Paritilit tarjoaa pienille, keskikokoisille ja suurille yrityksille kirjanpitoa ja palkanlaskentaa. Autamme asiakkaitamme myös talouden suunnittelussa, laki- ja sopimusasioissa sekä kiperissä verokysymyksissä. Käytämme nykyaikaisia työvälineitä ja ohjelmistoja, jotka tehostavat myös asiakkaittemme liiketoimintaa.

Työskentelemme johdonmukaisesti, suunnitelmallisesti ja järjestelmällisesti. Siksi meidät tunnetaan korkeasta laadusta ja kustannustehokkuudesta. Olemme luotettava kumppani, sillä kun jotain lupaamme, sen myös pidämme.

Tervetuloa tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Lisätietoa: www.paritilit.fi

Tilivara on yrityksesi oma talousosasto. Olemme asiakasyritystemme tukena kaikissa raha- ja talousasioissa. Konsultoimme mielellämme ja pidämme tiiviisti yhteyttä, jotta voit aina luottaa talousasioiden olevan hyvässä hoidossa ja keskittyä yrityksesi liiketoimintaan.

Me Tilivarassa puhumme taloudesta yrittäjän kielellä: opastamme kaikissa yrityksen raha-asioissa, mm. laskutukseen, hinnoitteluun ja katteisiin, kansainväliseen verkkokauppaan, vientiin ja tuontiin, lainoihin sekä veroihin liittyvissä kysymyksissä. Lisäksi pidämme tietysti tarkkaan huolen yrityksesi kirjanpitotöiden ja lakisääteisten asioiden hoitamisesta ajallaan – ja usein reilusti ajoissa.

Lue lisää: www.tilivara.fi

ACC Orlando Oy on vuonna 2005 perustettu auktorisoitu tilitoimisto, jossa on 15 luotettavaa tilitoimistoalan ammattilaista. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Vantaalla ja Helsingissä. Tarjoamme kokonaisvaltaista taloushallinnon palvelua kaikenkokoisille yrityksille. Toteutamme palvelut joustavasti ja laadukkaasti ystävällisellä palvelulla. Solmimme pitkäaikaisia ja luottamukseen perustuvia kumppanuussuhteita. Olemme tukenasi yrityksesi ensiaskeleista alkaen.

Lue lisää: www.accorlando.fi

Visma Passeli on ohjelmistoalan yritys, jonka tarkoituksena on luoda helppokäyttöisiä ja edullisia ohjelmistoja pienten ja keskisuurien yritysten tarpeisiin.

Valikoimistamme löydät kaikki ohjelmistot taloushallintoon, laskutukseen, kotisivujen ja verkkokaupan perustamiseen sekä sähköiseen ajanvaraukseen.

Ohjelmistot ovat laajennettavissa tarpeittesi kasvaessa ja laajan palvelutarjoamamme avulla saat apua niiden käyttöönotossa ja käytössä.

Lue lisää: www.visma.fi/passeli/

Kaikki palvelut saman katon alta – ammattitaidolla!

Tilitoimistopalveluiden tarkoituksena on helpottaa yrittäjän arkea ja mahdollistaa taloushallinnon ulkoistaminen luotettavalle ammattilaiselle. Sinä teet yrittäjänä sen, minkä osaat parhaiten – anna siis meidän tehdä se, minkä me osaamme.

Yrityksen taloushallinto kannattaa aina jättää kokeneen ammattilaisen käsiin. Taloushallinnon hoitaminen ei ole vain materiaalin tallentamista tietojärjestelmään vaan taloushallinnon järjestämistä voimassa olevien lakien ja asetuksien mukaisesti.

Lue lisää: www.tilitehdas.fi

Markkinointi, viestintä, www-sivut

evida Oy:llä on pitkä kokemus Tekesin ja ELY-keskuksen tuella toteutettujen kehityshankkeiden suunnittelusta, rahoituksen hakemisesta ja hankkeiden toteuttamisesta. Kehityshankkeissa yritys tuottaa innovaatiopalveluina markkina- ja asiakastarvekartoituksia, palveluiden tuotteistamista sekä kaupallistamis- ja kansainvälistymissuunnitelmia.

Lisätietoja: www.evida.fi

Markkinointitoimisto Farkas Oy on perustettu aloittelevia yrityksiä ajatellen. Tarjoamme asiakkaillemme käytännönläheistä markkinointipalvelua suunnitelmista ja strategioista aina painovalmiisiin tuotteisiin asti. Hyvin suunniteltu markkinointi ja yhtenäinen visuaalinen ilme (esim. logo, esitteet, verkkosivu) tuovat alkavalle yritykselle kilpailuetua ja kertovat yrityksen ammattitaidosta. Palveluumme kuuluu myös sosiaalisen median työkalujen ja käyttökelpoisten maksuttomien palveluiden koulutus ja käyttöönohjaus.

Lisätietoja: www.farkas.fi

Tarjouksemme: Levotation on tuloksellisen digitaalisen markkinoinnin edelläkävijä Suomessa. Hankimme kustannustehokkaasti uusia käyttäjiä ja asiakkaita digitaalisia kanavia hyväksikäyttäen. Olemme erikoistuneet mobiilisovellusten ja pelien käyttäjähankintaan, mutta voimme toteuttaa tehokkaita kampanjoita myös muille tuotteille ja palveluille, jotka haluavat kasvaa kansainvälisillä digitaalisilla markkinoilla. Ota yhteyttä ja sovitaan ensimmäinen tapaaminen jossa analysoimme tuotteenne tai palvelunne markkinapotentiaalin veloituksetta.

Lue lisää: www.levotation.com

Roukus Oy:n palveluja ovat visuaalinen viestintä, graafinen muotoilu ja web-suunnittelu.

Lisätietoja: www.roukus.com

Nettibox on digitaalisten työkalujen käyttövalmis palvelupaketimme uusille yrityksille. Autamme hyödyntämään hyväksi todettuja verkkosivu-, sähköposti-, verkkotunnus- ja painopalveluja.

Lisätietoja: www.nettibox.com

Tmi Coltrane – Ihmisen kokoinen mainostoimisto.

Onko vaikea päättää miten markkinoit, mitä kannattaa tehdä itse ja mitä ulkoistaa?

Tervetuloa markkinointihautumooni! Saat ilmaisen kartoituksen ja ohjeet perusasioiden tekemiseen. Kun markkinointi suunnitellaan kokonaisuutena säästät aikaa ja rahaa. Vakuuta kohderyhmäsi – tee tulosta!

Blogistani löydät mm. markkinointivinkit aloittavalle yrittäjälle. Kun tilaat ASIAA markkinoinnista -uutiskirjeen, saat säännöllisesti rahan arvoisia vinkkejä suoraan sähköpostiisi. Rekisteröidy ja varaa aika ilmaiseen konsultointiin!

Palvelen mm. seuraavissa:

– Markkinoinnin suunnittelu
– Mainonta
– Digitaalinen markkinointi (kotisivut, Facebook, perustason hakukoneoptimointi, yritysblogi ja Twitter)
– Graafinen suunnittelu
– Graafinen ohjeistus, käyntikortit, esitteet
– Kuvankäsittely

Katso lisää:  www.puhtiamarkkinointiin.fi

Facebook: https://www.facebook.com/puhtiamarkkinointiin/

Twitter: @tmicoltrane

Ota yhteyttä: coltrane@puhtiamarkkinointiin.fi, Puh 045-633 4839.

Yritetään yhdessä!

Kohtaavatko asiakkaasi odotukset ja palvelutarjontasi? Viestiä on aina varaa terävöittää, hioa särmiä tai tuoda sanomaasi siitä puuttuvaa särmikkyyttä. Viestintätoimisto Caprice Consulting on asiakkaidensa viestintään ja myynnin edistämiseen erikoistunut kumppani. Palveluihin kuuluvat viestinnän ja markkinoinnin ideointia, suunnittelua sekä käytännön toteutusta. Kokonaisvaltaisesta viestintästrategiasta mediaviestinnän toteutukseen ja tekstien luomiseen.

Lue lisää: www.capriceconsulting.fi

Puhutko asiakkaasi kieltä, osaatko kiteyttää asiakkaillesi tuottamasi arvon ja kertoa siitä? Viestintätoimisto Pisteen paikka on monipuolinen viestintäkumppani: autamme hiomaan kirkkaat viestit ja käyttämään niitä yrityksen kaikessa viestinnässä. Autamme viestinnän suunnittelussa, tuotamme erilaiset tekstit, teemme asiakkaidemme mediaviestintää. Kumppaniverkostosta löytyy tekijät kaikkiin viestinnän toteutuksiin.

Lue lisää: www.pisteenpaikka.fi

Kamon on tuotteistamisen, kaupallistamisen ja markkinoinnin asiantuntija. Meiltä saat tehokkaat ja toimivat strategiat ja suunnitelmat, jotka on helppo jalkauttaa käytännön toimenpiteiksi – halutessasi avaimet käteen-ratkaisuna. Toimintaamme ohjaa kustannustehokkuus ja tuloksellisuus. Lue lisää: www.kamon.fi tai ota rohkeasti yhteyttä: monica@kamon.fi

Kupli on strategisen markkinointiviestinnän toimisto, joka on erikoistunut digitaalisen markkinoinnin ratkaisuihin. Autamme asiakkaitamme tuloksellisen markkinoinnin suunnittelussa, somessa ja sisältömarkkinoinnissa, digimainonnassa sekä WordPress-ratkaisuissa. Haluamme varmistaa, että asiakasyritystemme markkinointi sekä läsnäolo ja vuorovaikutus sosiaalisessa mediassa ovat parasta mahdollista laatua ja kiinteä osa yrityksen liiketoimintastrategiaa.

Kupli on olemassa yrityksesi onnistunutta markkinointia varten.

www.kupli.fi

Lisäksi olemme julkaisseet pienyrittäjille suunnatun Kupli Academyn, josta löydät materiaaleja ja verkkokursseja digimarkkinoinnin aloittamisen tueksi: http://academy.kupli.fi.

Juridiikka

Pappila Penkkala Group on vuodesta 1993 toiminut yrityspalvelutalo. Asiakaslähtöiset ja tehokkaat palvelumme tuottavat asiakkaillemme parhaan lopputuloksen. Vastaamme yritysten tarpeisiin asiantuntevasti, nopeasti ja joustavasti. Jatkuvasti laajeneva asiakaskuntamme on osoitus palveluidemme monipuolisuudesta ja korkeasta laadusta.

Lisätietoja: www.pappila-penkkala.fi

Lakiasiaintoimisto Prevent Lakipalvelut Oy tuottaa asiakkailleen palveluita, jotka perustuvat monipuoliseen liiketoimintaosaamiseen ja ratkaisukeskeisyyteen. Autamme yrityksiä sekä päivittäisessä toiminnassa että varautumaan uudistuvasta lainsäädännöstä tuleviin vaatimuksiin. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko liikejuridiikan alueella.

Vahvuuksiamme ovat sopimusjuridiikka, tietosuoja- ja kuluttaja-asiat, verkkokaupan juridiikka, markkinointioikeus, tavaramerkki-, malli- ja tekijänoikeus, työsuhdejuridiikka sekä em. alueisiin liittyvät viranomaisyhteydet asiakkaamme tukena.

Lue lisää: www.prevent.fi

Muut

Galimatias Concept Oy Ab on kieli- ja kansainvälistymisvalmennuksia tarjoava yritys. Galimatias on toiminut 20 vuotta ja on sinä aikana kouluttanut sekä yrityksiä että julkishallintoa eri kielien ja kulttuurien saralla: englanti, ruotsi, saksa, venäjä, ranska, kiina, japani, espanja, italia, jne.

Koulutuksemme ovat työelämälähtöisiä ja räätälöityjä, kullekin organisaatiolle erikseen suunniteltuja. Monimuotokoulutuksessa hyödynnämme verkkopohjaista OnEdu-oppimisympäristöä.

Suomen kielen kotoutumiskoulutusta Galimatias Oy on järjestänyt vuodesta 2013. Asiakkaita Galimatiaksella on eri toimialoilta ympäri Suomea pienyrityksistä suuriin kansainvälisiin organisaatioihin.

Toimipaikkamme ovat Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää: http: www.galimatias.com

Human Insight on tukenasi henkiseen hyvinvointiin, työhyvinvointiin ja henkilöstöjohtamiseen liittyvissä asioissa. Olitpa alkava yrittäjä tai jo pidempään yrittäjänä toiminut, tuemme sinua kaikissa yrittäjyytesi vaiheissa.

Olemme sparrauskumppanisi esimerkiksi silloin kun olet jumissa, koet stressiä tai uupumusta, työn ja vapaa-ajan tasapainossa on haasteita, työ vie liikaa energiaasi, et näe mihin veisit liiketoimintaasi tai mistä löytäisit uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ratkaisut ovat jo sinussa, ymmärtämällä mielesi toimintaa oivallat miten pääset käsiksi koko kapasiteettiisi ja mikä on estänyt näkemästä ratkaisuja.

Opastamme sinua myös kaikissa henkilöstöprosesseissa yrityksen eri vaiheissa. Meiltä saat perusneuvontaa yksittäisissä kysymyksissä tai toteutamme laajempia projekteja kuten rekrytoinnit tai henkilöstöohjeiden luominen. Koulutamme esimiehiä HR-asioissa ja tarjoamme tukea yrityksen muutostilanteissa.

Lue lisää: www.humaninsight.fi

Lisätietoja: www.ayt.fi

Espoon Yrittäjät on kaikkien espoolaisten yrittäjien yhteinen järjestö, joka paikallisen ja valtakunnallisen edunvalvonnan lisäksi tarjoaa mahdollisuuden verkottumiseen monipuolisten tapahtumien ja koulutuksien puitteissa.

Tilaisuuksissamme tapaat paikallisia yrittäjiä ja jäsenenä kuulut Suomen Yrittäjien maanlaajuiseen yritysverkostoon, jossa on noin 110 000 jäsentä. Yhdessä meillä on hyvät mahdollisuudet myös yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisestikin.

Kun käytät kumppaneidemme tarjoamia alennuksia, maksutonta neuvontapalvelua ja tarjouksia jäseneltä jäsenelle sekä osallistut tapahtumiin ja koulutuksiin säästät jäsenmaksusi nopeasti takaisin.
Espoon Yrittäjissä on yli 2800 jäsentä – tutustu ja tule mukaan toimintaan!

Lisätietoja: www.yrittajat.fi/espoonyrittajat/

Kirkkonummen Yrittäjät-Kyrkslätts Företagare ry on aktiivinen Kirkkonummella toimivien yrittäjien etujärjestö. Yhdistyksen tarkoituksena on asiantuntijana ja vaikuttajana parantaa yrittäjien ja eri sidosryhmien välistä yhteydenpitoa, tarjota kanava aktiiviseen verkostoitumiseen sekä pyrkiä rakentavaan vuoropuheluun kunnan virkamiesjohdon ja päättäjien kanssa. Yhdistyksen jäsenmäärä on noin 530 ja yhdistys toimii Uudenmaan Yrittäjien alaisuudessa.

Lisätietoja: www.yrittajat.fi/kirkkonummi

Espoo tarjoaa yritykselle huippumahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa ja yrittäjälle laadukkaan, perheystävällisen ja luonnonläheisen elinympäristön. Alueen yrittäjämyönteinen ja kansainvälinen ilmapiiri, yhdessä tekemisen kulttuuri, tunnetut kärkiyritykset, alihankintakulttuuri sekä koulutusorganisaatioiden kanssa tehtävä tiivis yhteistyö ovat ehdottomia valtteja ja konkreettisia etuja yrityksille.

Espoossa yritykset onnistuvat ja menestyvät yhdessä kaupungin kanssa. Espoossa on hyvä kasvaa.

Lisätietoja: www.espoo.fi

Spinno Enterprise Center on teknologia- ja osaamispohjaisia, nopeaan kasvuun tähtääviä yrityksiä palveleva yrityshautomo. Tehtävämme on tunnistaa parhaat liikeideat ja auttaa kehittämään niistä kansainväliseen menestykseen eteneviä kasvuyrityksiä. Olemme osa YritysEspoon seudullisia yrityspalveluita. Toimipaikkamme on Espoossa Innopolissa. Spinno on osa Laurea-ammattikorkeakoulua.

Lisätietoja: www.spinno.fi

Ansiosidonnainen päiväraha ei ole vain palkansaajien yksinoikeus. Suomessa myös yrittäjät voivat kuulua työttömyyskassaan, joka maksaa työttömäksi jääneelle jäsenelleen ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa.

Suomen Yrittäjäin Työttömyyskassa eli SYT-kassa on vuonna 1995 suomalaisten yrittäjien perustama itsenäinen työttömyyskassa. SYT-kassa on tarkoitettu yrittäjille, osakkaille, yrittäjän perheenjäsenille ja ammatinharjoittajille toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. SYT-kassaan kuuluu tällä hetkellä lähes 24 000 yrittäjää kaikilta toimialoilta ja kaikenkokoisista yrityksistä.

Vain liittymällä yrittäjäkassaan yrittäjä mahdollistaa itselleen ansiosidonnaisen päivärahan yritystoiminnan päätyttyä. Kassan toimintaa valvoo Finanssivalvonta.

Lue lisää: www.syt.fi

Ainoma Oy on aineettoman omaisuuden asiantuntija. Kerromme, miten juuri sinun kannattaa toimia toiminimien, domainien, tavaramerkkien, tekijänoikeuden, mallien, hyödyllisyysmallien ja patenttien maailmassa. Autamme sinua välttämään toisten oikeuksien loukkaamista ja rekisteröimään oman IPR:si.

Toimitilamme sijaitsevat InnoOmniassa Espoon keskuksessa.

Lisätietoja: www.ainoma.fi

UKKO.fi on kevytyrittäjyyden mahdollistava laskutuspalvelu. Haluamme tarjota yritystoiminnasta kiinnostuneille mahdollisimman helpon tavan testata liiketoimintaansa ennen oman yrityksen perustamista. Verkkopalvelumme kautta yksityishenkilö voi laskuttaa ilman omaa yritystä.

Lisätietoja: www.ukko.fi

VM IT Oy on vuonna 2013 perustettu IT-palveluja pienille ja keskisuurille yritykselle tarjoava yritys. Palveluihimme kuuluvat asiantuntijapalvelut, ylläpitopalvelut ja kapasiteettipalvelut. Lisäksi tarjoamme myös vakioidut laitteistot, ohjelmistot ja puhepalvelut.

Käyttämällä luotettavia teknologiatoimittajia varmistamme laadukkaat ja hyvin toimivat IT-palvelut asiakkaillemme. Yrityksen vahvuutena on pienen yrityksen ketteryys, yhdistettynä aikaisemmin vain isojen organisaatioiden tarjoamaan kokonaisvaltaiseen ekosysteemin hallintaan. VM IT hoitaa yrityksesi identiteettien, lisenssien, pilvipalveluiden ja laitteistojen keskitetyn hallinnan ja ylläpidon.

Autamme asiakkaitamme tuntemaan oman yrityksensä it-ratkaisut ja laitteet, sekä havaitsemaan mahdolliset riskitekijät. VM IT:n tarjoama palvelukokonaisuus mahdollistaa asiakkaillemme joustavan tavan tehdä töitä paikasta ja ajasta riippumatta niin, että he voivat aina luottaa tärkeimpien työkalujen olevan kunnossa. VM IT pitää proaktiivisesti tietoturvasi kunnossa ja auttaa yritystäsi huolehtimaan tietosuojasta luottamuksellisessa viestinnässä. Mahdollisissa kriisitilanteissa palautuminen normaaliin tilaan on nopeaa ja kivutonta, mikä turvaa yrityksesi toiminnan jatkuvuuden.

Lue lisää: www.vmit.fi

Lokaatio on pääkaupunkiseudun toimitilojen vuokrauspalveluihin keskittynyt yritys. Autamme, kun yrityksesi on aika vaihtaa maisemaa tai tilasi kaipaa uuden vuokralaisen. Tilanhakijoille palvelu on maksuton. Lue lisää: www.lokaatio.com

Suomen Yrityskaupat Oy on Suomen suurin ja tunnetuin yritysvälittäjä. Jo yli 22 000 kiinnostunutta ostajaa etsii kauttamme sopivaa ostettavaa yritystä. Välitettävänämme on jatkuvasti noin 150 erikokoista yritystä, joista osa on näkyvissä, osa hiljaisessa myynnissä.

Vuosittain olemme mukana noin 200 omistajanvaihdoksessa ja olemme olleet mukana jo yli 2 000 yrityskaupassa. Kotisivumme (www.yrityskaupat.net) on alan merkittävin markkinapaikka ja sivustolla vierailee tuhansia kävijöitä joka päivä.

Autamme asiakkaitamme onnistumaan omistajanvaihdostilanteissa. Asiantuntemustamme ja palveluamme hyödyntäen yrittäjät sekä yritykset toteuttavat yrityksen- tai liiketoiminnan myynnin onnistuneesti.  Lisäksi tarjoamme yritysasiakkaillemme mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaansa yritys- tai liiketoimintaostoin ja yrittäjäksi aikovia ryhtymään yrittäjäksi ostamalla olemassa olevan yrityksen.  Tarjontamme kattaa koko yrityskaupan palveluketjun ja tarvittavat lisäpalvelut.

Tarjoamme mielellämme teille asiantuntemustamme omistajanvaihdostilanteisiinne.”

Rahoitus- ja vakuutusala

LähiTapiola Pääkaupunkiseutu

Palvelemme alueemme yrityksiä ja yrittäjiä kaikissa vakuuttamiseen sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Paikallisena yrityksenä olemme vahvasti mukana pääkaupunkiseudun kehittämisessä mm. hyödyntämällä paikallista kumppaniverkostoa.

Tarjoamme asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua toimistolla, puhelimitse 09 453 9604 ma-pe kello 8-18 sekä verkon välityksellä.

Kauttamme saat myös Työeläkevakuutusyhtiö Elon palvelut.

Lisätietoja: www.lahitapiola.fi/yritys

Holvi on uudenlainen rahanhallinnan työkalupaketti, joka tarjoaa monipuoliset apuvälineet yrittäjälle. Holvilta saat työkalut rahojen keräämiseen asiakkaalta, sekä työkalut yrittäjän kulujen hallintaan. Näiden lisäksi saat yritystilin, jossa on perinteisen pankkitilin maksuominaisuudet. Holvissa ei ole määräaikaisia sopimuksia.

Holvissa on helppokäyttöiset työkalut rahojen keräämiseen asiakkailta: oman verkkokauppa ja laskutustyökalu. Verkkokaupalla voit myydä helposti netissä ja laskutustyökalulla laskutat asiakkaasi tehokkaasti. Kaikki työkalut keräävät automaattisesti tositteet ja raportit kirjanpitoa varten.

Varojen keräämisen lisäksi yrittäjä käyttää rahaa, näin ollen kulujenhallinta onkin tärkeä osa yrittäjän arkea. Onneksi Holvi Business Mastercard® -kortti ja mobiiliapplikaatio tekee siitä helppoa! Voit arkistoida kuitit ja muut tositeet kirjanpitoa varten lennossa. Korttimaksujen reaaliaikaiset notifikaatiot tekevät kortista erityisen turvallisen. Myös maksamasi laskut tallentuvat kirjanpitoa varten. Näin sinulla on kaikki kirjanpitomateriaali tallessa digitaalisesti jaettavaksi kirjanpitäjällesi.

Lue lisää: www.holvi.com

Asiantuntijoiden lisäksi YritysEspoolla eli Espoon Seudun Uusrityskeskuksella on jäseniä, joiden kanssa teemme yhteistyötä yrittäjyyden tukemiseksi.

Jäsenet

Valtakunnallinen verkostomaisesti toimiva Humanistinen ammattikorkeakoulu HUMAK on maan suurin kulttuurituottajien kouluttaja, jonka TKI-toiminnassa keskeistä on kulttuurituotannon ja luovien alojen yrittäjyyden edistäminen. Osaamiskeskukset TKI-HUMAK Meri Turussa ja TKI-HUMAK Voima Imatralla kehittävät palveluinnovaatioita kulttuurituotannon ja luovan talouden rajapinnoilla. TKI-HUMAK Meri ylläpitää noin 200 yrityksen ja yli tuhannen toimijan verkostoa ja palvelukokonaisuutta (www.kulttuuriverkko.fi) ja sen yhteydessä toimii luovan alan yrityshautomo CreVe.

Lisätietoja: www.humak.fi

Laurea-ammattikorkeakoulu – Yhdessä enemmän

Laurea on Helsingin laajan metropolialueen palveluinnovaatioiden ammattikorkeakoulu. Laurean pedagogisessa innovaatiossa, Learning by Developing (LbD) –toimintamallissa, lähtökohtana on aidosti työelämään kuuluva, käytäntöä uudistava kehittämishanke, jonka eteenpäinvieminen edellyttää opettajien, opiskelijoiden ja työelämäosaajien yhteistyötä ja jossa parhaimmillaan tuotetaan uutta osaamistietoa.

Laurea on työelämään integroitunut, yrittävän ihmisen, aluetta palveleva, yhteiskuntavastuullinen, ihmistä arvostava ja soveltavan tutkimuksen kansainvälinen korkeakoulu- sinun korkeakoulusi.

Lisätietoja: www.laurea.fi

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Se kouluttaa kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Metropolia muodostaa yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään. Metropolia on vastuullinen kumppani ja korkeakoulutuksen uudistaja, joka yhteistyössä löytää uusia ratkaisuja ja rakentaa parempaa tulevaisuutta.

Lisätietoja: www.metropolia.fi

Omnia on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä, jonka jäsenkunnat ovat Espoo, Kauniainen ja Kirkkonummi. Omnian nykyaikaisissa oppimisympäristöissä opiskelee vuosittain noin 10 000 nuorta ja ai-kuista satoihin eri ammatteihin. Henkilöstöä on yli 700.

Omnian yksiköt ovat ammattiopisto, aikuisopisto, oppisopimustoimisto, nuorten työpajat sekä kehittä-misyksikkö InnoOmnian kädentaitajien ja innovatiivisen yrittäjyyden monialainen osaamiskeskus. Omnialla on laajat kansalliset ja kansainväliset yhteistyö- ja sidosryhmäverkostot ja merkittävä rooli ammatillisen koulutuksen kehittämisessä.

Lisätietoja: www.omnia.fi

Rastor on valtakunnallisesti toimiva ja kasvussa oleva koulutus- ja valmennusyritys. Meillä on pitkä historia, juuret ulottuvat vuoteen 1942. Rastorin tehtävänä on auttaa ihmisiä kehittymään ja samalla kehitämme yrityksiä, joissa nämä ihmiset työskentelevät. Rastorin vahvuus on yrityskohtainen koulutuksen räätälöinti ja koulutustarjonnan monipuolisuus niin alkaville yrittäjille kuin kokeneille yritysjohtajille.

Lisätietoja: www.rastor.fi

Espoo tarjoaa yritykselle huippumahdollisuuden kehittää omaa liiketoimintaansa ja yrittäjälle laadukkaan, perheystävällisen ja luonnonläheisen elinympäristön. Alueen yrittäjämyönteinen ja kansainvälinen ilmapiiri, yhdessä tekemisen kulttuuri, tunnetut kärkiyritykset, alihankintakulttuuri sekä koulutusorganisaatioiden kanssa tehtävä tiivis yhteistyö ovat ehdottomia valtteja ja konkreettisia etuja yrityksille.

Espoossa yritykset onnistuvat ja menestyvät yhdessä kaupungin kanssa. Espoossa on hyvä kasvaa.

Lisätietoja: www.espoo.fi

Kirkkonummen kunta tarjoaa alueellaan toimiville yrityksille erinomaiset liikenneyhteydet, hyvin koulutetun työvoiman sekä kasvavan väestön (37 000 as.) mukanaan tuomat liiketoimintamahdollisuudet. Helsinkiin pääsee autolla alle puolessa tunnissa.

Kunnassa toimii kaksi vireää yrittäjäyhdistystä Kirkkonummen Yrittäjät ry ja Kirkkonummen kuntakeskusyhdistys Kide ry, joiden kanssa kunta tekee aktiivisesti yhteistyötä. Kunta on myös Helsingin seudun kauppakamarin jäsenyhteisö. Ostopalveluiden hankinnan kautta kunta on useiden yritysten yhteistyökumppani.

Kunta rahoittaa ja ohjaa seudun ammatillisten oppilaitosten toimintaa varmistaen ammattitaitoisen työvoiman saannin alueen yrityksille. Kirkkonummen kunta rahoittaa lisäksi vuosittain Pomoväst ry:n hallinnoimaa seudullista maaseudun Leader –kehittämisohjelmaa, josta myös yritykset voivat saada kehittämistukea.

Tiedot Kirkkonummen alueella myytävänä tai vuokrattavana olevista yritystonteista ja toimitiloista löydät osoitteesta http://www.kirkkonummi.fi/yritykset

Kunta on järjestänyt aloittaville ja jo toiminnassa oleville yrityksille neuvontapalvelut YritysEspoon kautta.  Kirkkonummen kunnan internetsivulta/yrityksille löydät liiketoimintasi suunnittelun avuksi mainion työkalun YritysTulkin, jonka avulla voit kehittää omaa toimintaasi.

Lisätietoja: www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja: www.finnvera.fi

Lisätietoja: www.nokia.com