• fi
  • en
  • sv

Espoon Yrittäjät

Mitä eroa on YritysEspoolla ja Espoon Yrittäjillä?

Nimet ovat samanlaiset.  Kumpikin yhdistys palvelee yrittäjiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita yhteisissä tiloissa Innopoli l:ssä. Molempiin kannattaa tutustua, jos olet yrittäjä tai yrittäjyys on lähellä sydäntäsi!

Mutta toiminta on erilaista:

YritysEspoon yritysneuvojat neuvovat maksutta sekä yrittäjyyttä suunnittelevia että toimivia yrityksiä. Lisäksi käytössä on  asiantuntijarinki, joka tarjoaa erikoisosaamistaan esimerkiksi kirjanpito- ja lakiasioissa. YritysEspoo järjestää Yrittäjyys vaihtoehtona-infotilaisuuksia sekä yritysklinikoita. Toimiville yrityksille tarkoitetut  Teematiistai-tapahtumat toteutetaan yhteistyössä Espoon Yrittäjien kanssa. Apua tarjotaan myös sopivan toimitilan löytämisessä. Vaikka päätoimialue onkin Espoo, Kirkkonummi ja Kauniainen, myös muut lähipaikkakuntalaiset ovat tervetulleita asiakkaaksi.

Espoon Yrittäjät on kaikkien espoolaisten yrittäjien yhteinen järjestö, joka kokoaa yhteen lähes 3 000 yrittäjää – niin itsensä työllistäviä yrittäjiä kuin suuriakin yrityksiä.  Espoon Yrittäjät tarjoaa edullista koulutusta ja virkkeellisiä, verkottumiseen kannustavia yrittäjätapaamisia. EspoonYrittäjät kuuluu  Suomen Yrittäjiin, joka on elinkeinoelämän suurin, yli 116 000 jäsenyrityksen keskusjärjestö ja merkittävä yrittäjien edunvalvoja. Nuorten yrittäjien ja yrittäjyydestä kiinnostuneiden YEE-verkostoon voivat tulla mukaan maksutta kaikkia alle 40-vuotiaat.

Lue lisää verkkosivustoilta ja klikkaa tykkääjäksi Facebookissa, niin saat tuoreimmat tiedot molempien yhdistysten tapahtumista ja yrittäjille ajankohtaisista asioista:

@YritysEspoo
www.facebook.com/YritysEspoo

 

www.yrittajat.fi/espoonyrittajat/

www.facebook.com/espoonyrittajat

 

www.yee.fi
www.facebook.com/YEEspoo