STARTTI PLUS

Saitko starttirahaa? Nyt auttaa Startti Plus!

Starttiraha on hyvä lähtökohta yrityksen käynnistämiselle. Kun täydennät sitä Startti Plus -palvelulla, saat heti alkuun oman, kokeneen neuvonantajan maksutta yrityksesi tueksi. Suunnitellaan yhdessä konkreettiset askeleet yrityksesi kannattavuuden, kasvun, myynnin, liiketoiminnan sekä markkinoinnin kehittämiseksi!

Uusi yrittäjä tarvitsee monenlaista tukea yrityksensä alkutaipaleella. Startti Plus onkin Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu asiakkailleen, jotka ovat saaneet starttirahaa yrityksen perustamiseen.

Palvelussa saat

 • sparrausta myyntisi tehostamiseen
 • tukea markkinointitaidoillesi, kuten konkreettisia neuvoja tuotteesi markkinointiin ja vinkkejä sosiaalisen median hyödyntämiseen
 • tilaisuuden hyödyntää uusyrityskeskusverkoston asiantuntijoita maksutta
 • tilaisuuden verkostoitua alueesi muiden yrittäjien ja osaajien kanssa
 • kirjallisen suunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen

Lisäksi voit saada tarpeesi mukaan jopa neljä jatkotapaamista myynti- ja markkinointiosaamisesi syventämiseksi YritysEspoo-uusyrityskeskuksessa.

Hae Startti Plus -palvelua TE-toimiston hakulomakkeella tästä»

Neuvonta-aika kannattaa varata 3–6 kuukauden kuluttua yrityksen perustamisesta, mutta starttirahakauden ollessa vielä meneillään. Muutaman kuukauden päästä yritystoiminnan aloittamisesta yrittäjä on jo saanut tuntumaa yritystoimintaan ja asiakaskuntaan. Tällöin sparraus asiantuntijan kanssa keskittyy juuri sinun yrityksesi menestymisen kannalta oleellisiin kysymyksiin.

Kuinka pääsen Startti Plus 2.0 -asiakkaaksi?

 1. Hakeminen on helppoa:
 2. Hae starttirahaa TE-toimistolta, katso lisätiedot täältä
 3. Kun sinut on hyväksytty starttiraha-asiakkaaksi, hae Startti Plus -palvelua verkossa ja valitse palveluntarjoajien listasta YritysEspoo
 4. Otamme sinuun yhteyttä ja varaamme henkilökohtaisen neuvonta-ajan

Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi. Lue lisää TE-toimiston verkkosivustolla. Tietoa Startti  Plus  -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.

YritysEspoo palvelee:

 • Yritysneuvonta-aikoja on tarjolla nopeasti ja joustavasti, tarvittaessa tapaaminen voidaan järjestää myös yrityksesi toimitiloissa ja jatkotapaamiset videoyhteydellä
 • Yhteistyöverkostossamme on 60 huippuosaajaa (tilitoimistot, juristit yms.)
 • Tarjolla on mahdollisuus verkostoitua muiden yrittäjien kanssa (ks. Tapahtumat)
 • Neuvontakielinä käytämme suomea, ruotsia, englantia, saksaa ja venäjää

Tulokset puhuvat puolestaan:

 • 2 000 asiakastapaamista vuodessa
 • 500 uutta yritystä vuodessa
 • Yli 90% kauttamme perustetuista yrityksistä on toiminnassa kahden vuoden jälkeen sekä 80% viiden vuoden jälkeen

Uudenmaan ELY-keskus on valinnut YritysEspoon toteuttamaan Startti Plus 2.0 -palvelua yhdessä vahvojen kumppaneiden kanssa. Kumppaneitamme ovat Keuke, NewCo/YritysHelsinki, Novago, Posintra, YritysVantaa ja YritysVoimala.