• fi
  • en
  • sv

Starka företag kommer från oss

Vi hjälper dig i alla frågor som har att göra med grundandet och utvecklingen av ett företag. Professionellt, konfidentiellt och avgiftsfritt.
Reservera en tid, också till rådgivning i Kyrkslätt

Att grunda ett företag

Behöver du hjälp när du utvecklar din affärsidé eller planerar din affärsverksamhet? Vi hjälper dig när du gör upp planer, kalkyler, ansökningar och andra dokument. Vi erbjuder också rådgivning om alla praktiska frågor som anknyter sig till grundandet av ett företag.

Läs mera

Att utveckla ett företag

Söker du stöd för ditt företag vid utvecklingen av produkter, processer eller kunnande, till företagets tillväxt eller internationalisering? Vi står till din tjänst. Kontakta oss! Du får stöd också i utmanande förändringar som du möter.

Läs mera

Nyheter och evenemang

03Jan
Nyheter Företagsrådgivning i Kyrkslätt

Från idéer till verklighet

Det behövs mycket arbete för att förvandla idéer till verklighet. Det behöver du inte göra ensam. FöretagsEsbo är här för att hjälpa dig.

Jag arbetade som företagare i Esbo innan jag blev näringsdirektör. Därför vet jag att den som vill grunda eller utveckla ett företag möter en djungel av frågor: Hur kan jag beskriva min affärsidé i form av en affärsplan? Var kan jag få finansiering för grundandet och utvecklingen av mitt företag? Hur borde man ordna finansförvaltningen, juridiska frågor och marknadsföringen? Vilka skyldigheter har en företagare? Var hittar jag en erfaren företagare som kan sparra mig?

Experterna vid FöretagsEsbo hjälper dig att hitta svar på alla dessa frågor. Du behöver bara kontakta oss, när du vill få sakkunnig och personlig rådgivning och handledning, när du behöver information om de krav som ansluter sig till företagandet samt de stödformer och utvecklingstjänster som är tillgängliga. Vi lovar att vårt sakkunniga nätverk som betjänar företagare i Esbo, Grankulla och Kyrkslätt kommer att ge lyft åt din idé eller ditt företag!

Tuula Antola
Innovationsaktivist, näringsdirektör
Esbo stad