VARAA AIKA & HENKILÖKUNTA

Näin varaat ajan helposti yritysneuvontaan:

Valitse toimipiste: Espoo tai Kirkkonummi (kts. Lisätietoja Kirkkonummen neuvonnasta)

Voit valita ajan myös tietylle yritysneuvojalle.

Valitse palvelu:

YRITYSNEUVONTA

Jos suunnittelet yrityksen perustamista: Olet tervetullut sparraamaan yritysideaasi kanssamme. Jos olet jo hieman pidemmällä ja suunnittelet starttirahan hakemista, olisi hyvä, jos sinulla olisi liiketoimintasuunnitelma ainakin alustavasti tehtynä. Sähköpostita liiketoimintasuunnitelmasi yritysneuvojalle 1-2 päivää ennen tapaamista. Jos haet starttirahaa, lisätietoja tästä linkistä.

Jos sinulla on jo toimiva yritys: Tervetuloa keskustelemaan yrityksesi kehittämisestä kokeneen asiantuntijan kanssa. Halutessasi voit lähettää liiketoimintasuunnitelmasi ja/tai tilinpäätöksen yritysneuvojalle tutustuttavaksi 1-2 päivää ennen tapaamista.

BISNESKLINIKAT

Järjestämme toimiville yrityksille bisnesklinikoita, joilla saat 30-60 min. maksuttoman, henkilökohtaisen tapaamisen verkostoomme kuuluvan asiantuntijan, konsultin tai juristin kanssa. Osaamisklinikalle voit varata ajan verkossa, muille klinikoille puhelimitse 010 3366550.

TULO-OHJE

Tuletko omalla autolla? Varaa aikaa pysäköintiin. Otaniemessä on paljon pysäköintipaikkoja, mutta myös paljon autoja! Paikan löytäminen voi välillä olla hankalaa. A Grid-taloa vastapäätä on maksuton pysäköintialue, jossa voi pysäköidä parkkikiekolla. Lähistöllä on myös ”Vain yliopiston luvalla”-merkittyjä alueita, joille voit noutaa pysäköintiluvan A Gridin aulasta.

Tai tulisitko metrolla? Aalto-yliopiston metroasemalta (Otaniementien pääsisäänkäynti) kävelee noin 8 minuutissa 650 metrin matkan A Gridiin.

Ilmoittaudu vastaanottoon ja yritysneuvojasi tulee hakemaan sinut aulasta.

Voit perua varauksesi viimeistään 1h ennen tapaamista Omat Varaukset-linkin kautta (kalenterin oikea yläkulma). Tarvitset siihen vain vahvistusviestissäsi saamasi koodin.

Ajanvarauksen puhelinpalvelu: 010 3366550

Yhteystietosi tallennetaan asiakassuhteen hoitamiseksi.

HENKILÖKUNTA

Iiro Oura
Iiro Ouraasiakaskoordinaattori (ajanvaraus)

Ensimmäiset 3 sekuntia ovat asiakaskokemuksen kannalta ratkaisevat. Olen YritysEspoossa monesti asiakkaan ensimmäinen linkki kohti yrittäjyyttä. Minulla on kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä niin pankissa kuin myyntipalavereissakin. Kohtaan asiakkaan aina ihmisenä, joka tahtoo, että hänet huomioidaan yksilönä ja hänen tavoitteet ja tarpeet otetaan vakavasti. Lisäksi pidän ruuanlaitosta ja autoista.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist yritysasiantuntija, KTM

Olen analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä, markkinoija ja strategikko. Minulla on käytännön työkokemusta myös startup-yrittäjyydestä. Työssäni neuvon lupaavia yrittäjiä ja kehitän yritysten liiketoimintaa. Neuvonanto ja ongelmien ratkaisu ovat intohimojani. Bisnes ja yrittäjyys virtaavat veressäni. Olen oman elämäni toimitusjohtaja ja sijoittaja. Vapaa-ajalla kehitän itseäni kokonaisvaltaisesti. ”Arte et Labore” on kannattamani jalkapallojoukkueen Blackburn Rovers FC:n motto.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti

Päivi Lahtelin-Laine
Päivi Lahtelin-Laine yritysasiantuntija, YTM

Olen Espooseen juurtunut, Vihdissä lapsuuteni viettänyt ja Tampereella opiskellut yritysneuvoja. Isäni yrityksen myötä yrittäjyys on kulkenut lapsuudesta asti vahvasti mukana. Haluan omassa työssäni tukea ja kannustaa yrittäjäksi lähteviä luovimaan yritystoiminnan alkuvaiheen karikoissa. Minua sykähdyttää joka kerta, kun huomaan neuvonnassani tapaamani asiakkaan perustaneen yrityksen. Vaikka oma rooli yrityksen synnyttämisessä on pieni, on voimaannuttavaa, että olen ollut edistämässä jonkun matkaa yrittäjäksi ja yrittäjyyden syntymistä pk-seudulla. Haluan luoda kestävää ja kannattavaa yrittäjyyttä ja työllistymisen mahdollisuuksia, yksi yritys kerrallaan.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Irene Matinpalo
Irene Matinpalo yritysasiantuntija, OTM

Maahanmuuttajayrittäjyys kasvaa vauhdilla, etenkin pääkaupunkiseudulla! Toimin maahanmuuttajien yritysneuvojana ja on palkitsevaa auttaa heitä yrittäjyyden tiellä. Työni hienoja puolia on se, että tapaan aktiivisia ihmisiä eri kulttuureista. Erikoisosaamisalueeni on myynnin ja markkinoinnin lisäksi riskienhallinta sekä lupa-asiat. Minulla on kansainvälistä työkokemusta taloushallinnon myynti-, johto- ja asiantuntijatehtävistä. Olen itsekin toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien. Aikaisemmin toimin lakimiehenä asianajotoimistossa.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä

Sari Olsio
Sari Olsioasiakkuusjohtaja, KTM

Olen perustanut ensin toiminimen ja sitten osakeyhtiön ja saanut toimeentuloni viestintäyrittäjänä yli 10 vuotta. Osaan asettua yrittäjän asemaan ja tiedän, miten tärkeä kasvun vauhdittaja oikeasisältöinen ja oikea-aikainen markkinointiviestintä on. Nyt yritystoimintani on sivutoimista ja vastaan päätyökseni YritysEspoon neuvonnasta ja viestinnästä.

Johdan asiakkuuksia YritysEspoon verkostoissa ja neuvonnassa. Asiantuntijat, jäsenverkosto ja henkilöstö ovat osa kokonaiskonseptiamme. Tehtävänäni on huolehtia siitä, että asiakkaamme saavat erinomaista palvelua, koulutuksia ja viestintää – parasta mahdollista tukea yritykselleen. Perustamisvaiheen neuvonnasta vastaavat taitavat yritysneuvojamme, minut voit tavata Startti Plus -vaiheessa, markkinointklinikalla tai tapahtumissamme. Neuvontakielet: suomi ja englanti

Erkki Pärssinen
Erkki Pärssinen toimitusjohtaja, FM

YritysEspoon toimitusjohtajuuden ohella toimin myös Espoon Yrittäjien ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien toimitusjohtajana. Käyn aktiivista vuoropuhelua kaupunkien edustajien, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa edistääkseni yrittäjyyden ja yritystoiminnan edellytyksiä Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Vuosien kuluessa syntynyt laaja verkosto antaa näiden tavoitteiden saavuttamiselle hyvät edellytykset. Toimin myös muutaman organisaation hallituksessa ja hallintoneuvostossa. Kannustan kaikkia rohkeuteen englantilaisen jalkapalloseura Tottenhamin sloganin tavoin: ”To dare is to do! Uskalla menestyä!”

Ville Tolvanen
Ville Tolvanenyritysasiantuntija, FM, KTM

Luovien alojen yrittäjyys on tärkeää Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueille. Luoviin aloihin kuuluvat alat, joissa painopiste on kulttuurissa, taiteessa, musiikissa, käsitöissä tai muussa luovaa osaamista vaativissa aloissa sekä liikunnassa. Sparraan nykyisiä ja tulevia yrittäjiä elinvoimaisen liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä. Asiakkaitani ovat erityisesti luovien alojen tekijät, mutta palvelen yhtä lailla myös kaikkia muita yrityksen perustamista tai kehittämistä pohtivia.

Liiketoiminnan on oltava kannattavaa myös luovilla aloilla. Tarjoan käyttöösi yli 10 vuoden monipuolisen kokemukseni yrityksistä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Olen tehnyt tuloksekasta viestintää ja kehittämistä yrityksissä, järjestöissä ja julkissektorilla. Mottoni on: Viestinnällä tuloksiin!

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Nikke Vainikka
Nikke Vainikkayritysasiantuntija, MBA

Arvostan ja kunnioitan jokaista yrittäjäksi ryhtyvää. Opastan ja ohjaan erityisesti  maahanmuuttajataustaisia, mutta myös kaikkia muita yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia suomalaisen yhteiskunnan ja liike-elämän kiemuroissa. Ymmärrän, että vieraassa ympäristössä yritystoiminnan aloittaminen voi tuntua haasteelliselta, sillä olen itse toiminut vuosia yrittäjänä ulkomailla.

Sparraan mielelläni myös kansainväliseen kasvuun pyrkiviä, erityisesti Kiinaan mieliviä yrityksiä ja yrittäjiä. Olen tehnyt töitä teollisuuden, matkailun ja yrityspalveluiden toimialoilla, mutta tärkeimpinä saavutuksinani pidän uusien yritysten luotsaamista Kiinaan ja Hong Kongiin.

Neuvontakielet: suomi, englanti ja kiina.