VARAA AIKA & HENKILÖKUNTA

Palvelemme kaikkia Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueen yrityksiä ja yrittäjyydestä kiinnostuneita.  Löydät henkilökunnan esittelyt ja yhteystiedot sivun alaosasta.

Näin varaat ajan meille

Tarjoamme neuvontaa tällä hetkellä pääasiassa verkossa ja puhelimitse.  Jos kuitenkin tarvitset neuvontaa paikan päällä, olethan yhteydessä yritysneuvojaasi. 

Jos suunnittelet yrityksen perustamista tai kevytyrittäjäksi ryhtymistä: Sparraamme yritysideaasi mielellään kanssasi. Jos olet jo hieman pidemmällä ja suunnittelet starttirahan hakemista, sähköpostita liiketoimintasuunnitelmasi meille 1-2 päivää ennen neuvonta-aikaasi. Alustavakin suunnitelma käy keskustelun pohjaksi hyvin!

Jos sinulla on jo toimiva yritys: Asiantuntijamme ovat apunasi yrityksesi kehittämisessä ja haasteiden ratkaisemisessa. Saat tapaamisesta eniten hyötyä, jos lähetät yrityksesi toipumissuunnitelman tai muun kuvauksen kehittämistarpeista, liiketoimintasuunnitelman ja/tai tilinpäätöksen meille tutustuttavaksi 1-2 päivää ennen neuvonta-aikaa.

Pandemiatilanteen vuoksi palvelemme tällä hetkellä etäyhteyksin tai puhelimitse. Tervetuloa!

(Tulo-ohje A Gridiin: Normaaliolojen tulo- ja pysäköintiohjeen löydät täältäIlmoittaudu A Gridin vastaanottoon ja yritysneuvojasi tulee hakemaan sinut aulasta.)

Peruutukset

Voit perua varauksesi viimeistään 1 h ennen tapaamista Omat Varaukset-linkin kautta (kalenterin oikea yläkulma). Tarvitset siihen vain vahvistusviestissäsi saamasi koodin. Yhteystietosi tallennetaan asiakassuhteen hoitamiseksi. Voit perua ajan myös puhelimitse.

Ajanvarauksen puhelinpalvelu: 010 3366550 (ma 11:00 – 16:00, ti – pe 9:00 – 16:00)

HENKILÖKUNTA

Iiro Oura
Iiro Ouraasiakaskoordinaattori (ajanvaraus)

Ensimmäiset 3 sekuntia ovat asiakaskokemuksen kannalta ratkaisevat. Olen YritysEspoossa monesti asiakkaan ensimmäinen linkki kohti yrittäjyyttä. Minulla on kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä niin pankissa kuin myyntipalavereissakin. Kohtaan asiakkaan aina ihmisenä, joka tahtoo, että hänet huomioidaan yksilönä ja hänen tavoitteet ja tarpeet otetaan vakavasti. Lisäksi pidän ruuanlaitosta ja autoista.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist yritysasiantuntija, KTM

Olen analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä, markkinoija ja strategikko. Minulla on käytännön työkokemusta myös startup-yrittäjyydestä. Työssäni neuvon lupaavia yrittäjiä ja kehitän yritysten liiketoimintaa. Neuvonanto ja ongelmien ratkaisu ovat intohimojani. Bisnes ja yrittäjyys virtaavat veressäni. Olen oman elämäni toimitusjohtaja ja sijoittaja. Vapaa-ajalla kehitän itseäni kokonaisvaltaisesti. ”Arte et Labore” on kannattamani jalkapallojoukkueen Blackburn Rovers FC:n motto.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti

Päivi Lahtelin-Laine
Päivi Lahtelin-Laine yritysasiantuntija, YTM

Olen Espooseen juurtunut, Vihdissä lapsuuteni viettänyt ja Tampereella opiskellut yritysneuvoja. Isäni yrityksen myötä yrittäjyys on kulkenut lapsuudesta asti vahvasti mukana. Haluan omassa työssäni tukea ja kannustaa yrittäjäksi lähteviä luovimaan yritystoiminnan alkuvaiheen karikoissa. Minua sykähdyttää joka kerta, kun huomaan neuvonnassani tapaamani asiakkaan perustaneen yrityksen. Vaikka oma rooli yrityksen synnyttämisessä on pieni, on voimaannuttavaa, että olen ollut edistämässä jonkun matkaa yrittäjäksi ja yrittäjyyden syntymistä pk-seudulla. Haluan luoda kestävää ja kannattavaa yrittäjyyttä ja työllistymisen mahdollisuuksia, yksi yritys kerrallaan.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Irene Matinpalo
Irene Matinpalo yritysasiantuntija, OTM

Olen etuoikeutettu ja teen työtä, jolla on merkitystä. Neuvon yrittäjyyttä suunnittelevalle askelmerkit yritystoiminnan aloittamiseen, mutta autan myös jo toimivia yrityksiä askelmerkkien säätämisessä. Erikoisosaamisalueeni on myynnin ja markkinoinnin lisäksi riskienhallinta sekä lupa-asiat. Minulla on kansainvälistä työkokemusta taloushallinnon myynti-, johto- ja asiantuntijatehtävistä. Olen itsekin toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien. Aikaisemmin toimin lakimiehenä asianajotoimistossa.

Yritysneuvonnan lisäksi vastaan YritysEspoon asiantuntijaverkostosta.

Vapaa-aikani vietän vapaiden painojen kanssa. Mottoni on: ”Lifting I like that shit”.

Neuvontakielet: suomi, englanti ja venäjä

Mona Mohamed
Mona Mohamedtapahtuma- ja viestintäkoordinaattori
Erkki Pärssinen
Erkki Pärssinen toimitusjohtaja, FM

YritysEspoon toimitusjohtajuuden ohella toimin myös Espoon Yrittäjien ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien toimitusjohtajana. Käyn aktiivista vuoropuhelua kaupunkien edustajien, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa edistääkseni yrittäjyyden ja yritystoiminnan edellytyksiä Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Vuosien kuluessa syntynyt laaja verkosto antaa näiden tavoitteiden saavuttamiselle hyvät edellytykset. Toimin myös muutaman organisaation hallituksessa ja hallintoneuvostossa. Kannustan kaikkia rohkeuteen englantilaisen jalkapalloseura Tottenhamin sloganin tavoin: ”To dare is to do! Uskalla menestyä!”

Ville Tolvanen
Ville Tolvanenyritysasiantuntija, FM, KTM, HHJ

Luovien alojen yrittäjyys on tärkeää Espoon, Kauniaisten ja Kirkkonummen alueille. Luoviin aloihin kuuluvat alat, joissa painopiste on kulttuurissa, taiteessa, musiikissa, käsitöissä tai muussa luovaa osaamista vaativissa aloissa sekä liikunnassa. Sparraan nykyisiä ja tulevia yrittäjiä elinvoimaisen liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä. Asiakkaitani ovat erityisesti luovien alojen tekijät, mutta palvelen yhtä lailla myös kaikkia muita yrityksen perustamista tai kehittämistä pohtivia.

Liiketoiminnan on oltava kannattavaa myös luovilla aloilla. Tarjoan käyttöösi yli 10 vuoden monipuolisen kokemukseni yrityksistä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Olen tehnyt tuloksekasta viestintää ja kehittämistä yrityksissä, järjestöissä ja julkissektorilla. Mottoni on: Viestinnällä tuloksiin!

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Nikke Vainikka
Nikke Vainikkayritysasiantuntija, MBA

Arvostan ja kunnioitan jokaista yrittäjäksi ryhtyvää. Opastan ja ohjaan erityisesti  maahanmuuttajataustaisia, mutta myös kaikkia muita yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia suomalaisen yhteiskunnan ja liike-elämän kiemuroissa. Ymmärrän, että vieraassa ympäristössä yritystoiminnan aloittaminen voi tuntua haasteelliselta, sillä olen itse toiminut vuosia yrittäjänä ulkomailla.

Sparraan mielelläni myös kansainväliseen kasvuun pyrkiviä, erityisesti Kiinaan mieliviä yrityksiä ja yrittäjiä. Olen tehnyt töitä teollisuuden, matkailun ja yrityspalveluiden toimialoilla, mutta tärkeimpinä saavutuksinani pidän uusien yritysten luotsaamista Kiinaan ja Hong Kongiin.

Neuvontakielet: suomi, englanti ja kiina.