Varaa aika & henkilökunta 2018-07-04T10:15:22+00:00

VARAA AIKA & HENKILÖKUNTA

Näin varaat ajan helposti yritysneuvontaan:

Valitse toimipiste: Espoo tai Kirkkonummi (kts. Lisätietoja Kirkkonummen neuvonnasta)

Voit valita ajan myös tietylle yritysneuvojalle.

Valitse palvelu:

NEUVONTA YRITYSTÄ SUUNNITTELEVALLE
Olisi hyvä, jos sinulla olisi ainakin alustava liiketoimintasuunnitelma tehtynä.
Sähköpostita liiketoimintasuunnitelmasi yritysneuvojalle 1-2 päivää ennen tapaamista. Jos haet starttirahaa, lisätietoja tästä linkistä.

Tai

TOIMIVIEN YRITYSTEN NEUVONTA. Voit lähettää liiketoimintasuunnitelmasi sekä tilinpäätöksen yritysneuvojalle 1-2 päivää ennen tapaamista.

Ilmoittaudu vastaanottoon ja yritysneuvojasi tulee hakemaan sinut aulasta. Jos tulet Innopoliin autolla pyydä vastaanotosta poletti maksuttoman parkkipaikan puomien avaamista varten.

Voit perua varauksesi viimeistään 1h ennen tapaamista Omat Varaukset-linkin kautta (kalenterin oikea yläkulma). Tarvitset siihen vain vahvistusviestissäsi saamasi koodin.

Ajanvarauksen puhelinpalvelu: 046 870 1140

Yhteystietosi tallennetaan asiakassuhteen hoitamiseksi.

HENKILÖKUNTA

Iiro Oura
Iiro Ouraasiakasneuvoja (ajanvaraus)

Ensimmäiset 3 sekuntia ovat asiakaskokemuksen kannalta ratkaisevat. Olen YritysEspoossa monesti asiakkaan ensimmäinen linkki kohti yrittäjyyttä. Minulla on kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä niin pankissa kuin myyntipalavereissakin. Kohtaan asiakkaan aina ihmisenä, joka tahtoo, että hänet huomioidaan yksilönä ja hänen tavoitteet ja tarpeet otetaan vakavasti. Lisäksi pidän ruuanlaitosta ja autoista.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Paula Alestalo
Paula Alestalo yritysneuvoja

Kehitän kannustavassa hengessä sekä alkavien että toimivien yritysten liiketoiminnan mahdollisuuksia ja kannattavuutta. Olen ollut vuodesta 2009 mukana Tekesin PreStart-verkostossa (ICT-Uusimaa) arvioimassa Startup-yritysten innovatiivisia ideoita. Koulutukseltani olen KTM Aallon Kauppakorkeakoulusta. Olen toiminut pitkään perheyrityksessä sekä tavarakaupan että liikkeenjohdon konsultoinnin alalla.  Koska minulla on yli 20 vuoden kokemus yritysneuvonnasta, pystyn analysoimaan yrittäjyyttä ja elinkeinoelämää pitkän linjan perspektiivistä.

Neuvontakielet: suomi, englanti ja saksa

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist yritysneuvoja

Olen analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä, markkinoija ja strategikko. Minulla on käytännön työkokemusta myös startup-yrittäjyydestä. Työssäni neuvon lupaavia yrittäjiä ja kehitän yritysten liiketoimintaa. Neuvonanto ja ongelmien ratkaisu ovat intohimojani. Bisnes ja yrittäjyys virtaavat veressäni. Olen oman elämäni toimitusjohtaja ja sijoittaja. Vapaa-ajalla kehitän itseäni kokonaisvaltaisesti. ”Arte et Labore” on kannattamani jalkapallojoukkueen Blackburn Rovers FC:n motto.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti

Päivi Kuusivaara
Päivi Kuusivaara yritysneuvoja ja johtaja

Parasta tässä työssä ovat asiakkaat. Opastan mielelläni varsinkin yrityskauppa- ja osuuskunta-asioissa. Onnistuneessa neuvonnassa on kyse sparrauksesta, innostamisesta ja oivaltamisesta. Kuka tahansa voi perustaa yrityksen ja menestyä. Monipuolisen koulutukseni (KTM, DI) ja työkokemukseni voi hyödyntää suoraan asiakkaan parhaaksi elämänilon siivittämänä. Johdan yritysneuvojien huipputiimiä ja ihailen joka päivä sitä laaja-alaista osaamista, jota tiimini edustaa. On hienoa olla mukana rakentamassa Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten elinkeinoelämää.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Päivi Lahtelin-Laine
Päivi Lahtelin-Laine yritysneuvoja

Olen Espooseen juurtunut, Vihdissä lapsuuteni viettänyt ja Tampereella opiskellut yritysneuvoja. Isäni yrityksen myötä yrittäjyys on kulkenut lapsuudesta asti vahvasti mukana. Haluan omassa työssäni tukea ja kannustaa yrittäjäksi lähteviä luovimaan yritystoiminnan alkuvaiheen karikoissa. Minua sykähdyttää joka kerta, kun huomaan neuvonnassani tapaamani asiakkaan perustaneen yrityksen. Vaikka oma rooli yrityksen synnyttämisessä on pieni, on voimaannuttavaa, että olen ollut edistämässä jonkun matkaa yrittäjäksi ja yrittäjyyden syntymistä pk-seudulla. Haluan luoda kestävää ja kannattavaa yrittäjyyttä ja työllistymisen mahdollisuuksia, yksi yritys kerrallaan.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Irene Matinpalo
Irene Matinpalo yritysneuvoja

Maahanmuuttajayrittäjyys kasvaa vauhdilla, etenkin pääkaupunkiseudulla! Toimin maahanmuuttajien yritysneuvojana ja on palkitsevaa auttaa heitä yrittäjyyden tiellä. Työni hienoja puolia on se, että tapaan aktiivisia ihmisiä eri kulttuureista. Erikoisosaamisalueeni on myynnin ja markkinoinnin lisäksi riskienhallinta sekä lupa-asiat. Minulla on kansainvälistä työkokemusta taloushallinnon myynti-, johto- ja asiantuntijatehtävistä. Olen itsekin toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien. Aikaisemmin toimin lakimiehenä asianajotoimistossa.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä

Erkki Pärssinen
Erkki Pärssinen toimitusjohtaja

YritysEspoon toimitusjohtajuuden ohella toimin myös Espoon Yrittäjien ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien toimitusjohtajana. Käyn aktiivista vuoropuhelua kaupunkien edustajien, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa edistääkseni yrittäjyyden ja yritystoiminnan edellytyksiä Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Vuosien kuluessa syntynyt laaja verkosto antaa näiden tavoitteiden saavuttamiselle hyvät edellytykset. Toimin myös muutaman organisaation hallituksessa ja hallintoneuvostossa. Kannustan kaikkia rohkeuteen englantilaisen jalkapalloseura Tottenhamin sloganin tavoin: ”To dare is to do! Uskalla menestyä!”

Mona Mohamed
Mona Mohamedmarkkinoinnin ja viestinnän assistentti