• fi
  • en
  • sv

Kasvun paikka? Tehdään muutos yhdessä.

Kun yrityksesi haluaa kehittyä tai kasvaa, saat meiltä sparrausta ja neuvoja tarvittavan asiantuntemuksen ja rahoituksen löytämisessä. Kehittämisen kohteena voi olla esimerkiksi toiminnan laajentaminen, yrittäjän / henkilöstön osaaminen tai kilpailukyky kansainvälisillä markkinoilla. Kysy meiltä myös miten voimme auttaa jos yrityksesi tarvitsee uudet toimitilat. Etsimme parhaat ratkaisut yrityksesi kehitystarpeisiin ja ohjaamme  tarpeen mukaan verkostomme asiantuntijoille jatkoneuvontaan. Varaa aika, niin aloitetaan keskustelu sinun yrityksesi kehittämistarpeista!

Meillä on myös asiantuntijoita, jotka auttavat sinua jos yritykselläsi on edessä sukupolvenvaihdos. Omistajanvaihdos on asia, johon kannattaa varautua jo hyvissä ajoin. Kannattaa tulla jo nyt juttelemaan mitä kannattaa ottaa huomioon ennen yrityskauppoja.

Saat meiltä tukea myös haastavissa muutostilanteissa, kuten taloudelliset vaikeudet tai jos edessä on jopa konkurssi. Emme jätä yrittäjää yksin, ota yhteyttä!

Tunnetko jo nämä:

Yritysten kehittämiskartoitus

Startti Plus-palvelu

Startti Plus on maksuton myynnin ja markkinoinnin asiantuntijapalvelu, jota TE-toimisto tarjoaa starttirahan saaneille uusille asiakkailleen.