• fi
  • en
  • sv

Oletko päättänyt toteuttaa haaveesi? Kysy meiltä miten

Miten yritysidean saa kuvattua liiketoimintasuunnitelman muotoon? Mitä rahoitusta yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen voi saada? Miten taloushallinto, lakiasiat ja markkinointi olisi viisasta järjestää? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on?

Otaniemen Innopolissa sinua palvelee mukava, osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yritysmuodon valintaan ja rekisteröintiin. Autamme yhdessä  asiantuntijaverkostomme kanssa yrityksen verotukseen, vakuutuksiin ja eri tukimuotoihin liittyvissä kysymyksissä. Opastamme myös mm. starttirahan ja kehittämisavustuksen hakemisessa. Neuvontamme on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta ja sitä on saatavilla suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti.

Järjestämme Espoon TE-toimiston kanssa säännöllisesti avoimia Yrittäjyys vaihtoehtona -tilaisuuksia, joissa opitaan yrittäjyydestä ja verkostoidutaan. Tervetuloa mukaan!

Yrittäjyyttä harkitsevan ja tuoreen yrittäjän on otettava kantaa myös moneen,  syvällistä perehtymistä edellyttävään asiaan: omaan osaamiseensa, oman liikeidean toimivuuteen, kykyyn kaupallistaa oma liikeidea,  kilpailutilan­teeseen, markkinointi- ja myyntitaitoihin, rahoitukseen ja  sopimusjuri­diik­kaan. Verkostomme asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua näissä kysymyksissä. Ensimmäinen konsultoiva ja tarvetta kartoittava käynti on asiakkaillemme ilmainen.

Verkostoomme kuuluu kattava joukko osaavia, paikallisia palveluyrityksiä, joiden kokeneet asiantuntijat auttavat arvioimaan liikeideasi toimivuutta ja antavat maksutonta ensineuvontaa. Yritysneuvojamme auttavat oikean asiantuntijan valinnassa ja ohjaavat eteenpäin. Asiakasyrityksemme ovat pitäneet verkostomme osaamista, tukea ja käytännönläheisiä neuvoja hyvin arvokkaina, käytä sinäkin hyödyksesi!

YritysEspoon yritysneuvonnan avulla perustetuista yrityksistä on toiminnassa viiden vuoden jälkeen vielä 80 prosenttia. Ilman neuvontaa ja opastusta perustetuista yrityksistä viiden vuoden jälkeen toiminnassa on vain alle puolet. Hyvä syy tulla keskustelemaan maksutta YritysEspoon yritysneuvojien kanssa!  

Näin palvelemme:

1. Soita ja varaa aika.
Lähetämme materiaalia tapaamiseen valmistautumista varten.

2. Tapaaminen yritysneuvojan kanssa
Keskustellaan tarpeistasi, käydään läpi laatimasi suunnitelmat ja sovitaan seuraavat askeleet.

3. Tapaaminen verkoston asiantuntijan kanssa
Yritysneuvoja voi suositella jatkokeskustelua esim. tilitoimiston,  vakuutusyhtiön, viestintätoimiston, pankin, juristin tai oman alasi yrittäjän kanssa.

4. Jatkoneuvonta
Voit tulla meille niin usein, kuin yrityksesi perustamistarpeet sitä vaativat. Palvelemme yritystäsi myös perustamisvaiheen jälkeen, tutustu tarjoamiimme kehittämispalveluihin tästä.

Tunnetko jo nämä:

Spinno Enterprise Center
Teknologia- ja osaamispohjaisia, nopeaan kasvuun tähtääviä yrityksiä palveleva yrityshautomo.