• fi
  • en
  • sv

Oletko päättänyt toteuttaa haaveesi omasta yrityksestä?

Miten yritysidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Kuinka yrityksen rahoitus järjestetään? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on?

Otaniemen Innopolissa sinua palvelee mukava, osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan, oli se sitten toiminimi tai osakeyhtiö. Meille kannattaa tulla myös ennen kuin haet starttirahaa. Yritysneuvojasi antaa sinulle vinkkejä liiketoimintasuunnitelman tekoon ja katsoo, että tekemäsi kannattavuuslaskelmat ja rahoituslaskelmat ovat kunnossa.

Käytössäsi on myös paikallinen asiantuntijaverkostomme, joka auttaa mm. sopimusjuridiikassa, markkinoinnissa ja kirjanpidossa. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton.

YritysEspoon neuvonta on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta. Neuvontakielemme ovat suomi, ruotsi, englanti, saksa ja venäjä. Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti. YritysEspoo kuuluu valtakunnalliseen uusyrityskeskusten verkostoon.

Järjestämme säännöllisesti maksuttomia Yrittäjyys vaihtoehtona -infotilaisuuksia, joissa opitaan yrittäjyydestä ja verkostoidutaan. Tervetuloa mukaan!

YritysEspoon yritysneuvonnan avulla perustetuista yrityksistä on toiminnassa viiden vuoden jälkeen vielä 80 prosenttia. Ilman neuvontaa perustetuista yrityksistä viiden vuoden jälkeen toiminnassa on vain alle puolet. Hyvä syy tulla keskustelemaan maksutta YritysEspoon yritysneuvojien kanssa!  

Näin palvelemme:

1. Varaa aika.
Saat neuvontakäynnistäsi suuremman hyödyn, jos sinulla on jo ainakin alustava liiketoimintasuunnitelma tehtynä (esim. www.liiketoimintasuunnitelma.com). Suosittelemme myös Yrittäjyys vaihtoehtona-infotilaisuuksia.

2. Tapaaminen yritysneuvojan kanssa
Keskustellaan tarpeistasi, käydään läpi laatimasi suunnitelmat ja sovitaan seuraavat askeleet.

3. Tapaaminen verkoston asiantuntijan kanssa
Yritysneuvoja voi suositella jatkokeskustelua esim. tilitoimiston,  vakuutusyhtiön, viestintätoimiston, pankin tai juristin kanssa.

4. Jatkoneuvonta
Voit tulla meille niin usein, kuin yrityksesi tarpeet sitä vaativat. Palvelemme yritystäsi myös perustamisvaiheen jälkeen, tutustu tarjoamiimme kehittämispalveluihin tästä.

Tunnetko jo nämä:

Spinno Enterprise Center
Teknologia- ja osaamispohjaisia, nopeaan kasvuun tähtääviä yrityksiä palveleva yrityshautomo.