YritysEspoo esittely2018-09-24T16:28:40+00:00

YRITYSESPOO

Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä, sinun ei tarvitse muistaa kuin yksi paikka, josta saat avun. YritysEspoo tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa sekä yrittäjyyttä suunnitteleville että toimiville yrityksille. Järjestämme myös lukuisia tapahtumia, kuten Yrittäjyys vaihtoehtona-infotilaisuuksia ja Bisnesklinikoita.

Ammattitaitoisilla ja kokeneilla yritysneuvojilla on vuosittain melkein 2000 asiakastapaamista, joiden kautta syntyy noin 500 uutta yritystä Espooseen ja lähiseudulle. Me haluamme auttaa luomaan uutta liiketoimintaa ja sparrata yrityksiä menestymään.

Tarjoamme myös maahanmuuttaja-asiakkaille asiantuntevaa yritysneuvontaa usealla eri kielellä. Vuoden 2016 asiakaskäynneistä maahanmuuttajia oli 28%.

Neuvontatapaamisia voi varata joustavasti Otaniemen Innopolin toimistoon, keskelle Suomen vahvinta elinkeinoelämän, teknologian ja tutkimuksen keskittymää. Neuvomme asiakkaita myös Kirkkonummen kunnantalolla (lisätietoja). Yritysneuvojat tekevät tarvittessa myös yrityskäyntejä.

Jos tarvitset apua vaikkapa sopimusten laatimisessa tai kotisivujen tekemisessä, sinut ohjataan tarvittaessa loistavan asiantuntijaverkoston pariin.

Asiantuntijoiden lisäksi YritysEspoolla on muita jäseniä, kuten oppilaitoksia ja muita yrittäjyyttä tukevia organisaatioita. Löydät meidän jäsenet Asiantuntijat-sivun lopusta. Teemme yhteistyötä myös Finnveran, Team Finlandin, ELY-keskuksen ja Tekesin kanssa.

YritysEspoo eli Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry on palvellut seudun yritystoimintaa jo vuodesta 1993 alkaen. Toimintamme päärahoittajat ovat Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä Kirkkonummen kunta. Kuulumme valtakunnalliseen Suomen Uusyrityskeskukset ry:n verkostoon.

Yritysneuvonnan tärkeydestä todistaa se, että viiden vuoden jälkeen neuvonnan kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa yli 80 prosenttia, kun taas ilman neuvontaa perustetuista yrityksistä vain alle puolet on vielä toiminnassa. Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti. Ota ihmeessä yhteyttä ja varaa aika yritysneuvontaan!

Oletko jo tutustunut maksuttomaan Startti Plus -palveluun?Lue lisää tästä