YritysEspoon tiedote liittyen tietomurtoon

Perjantaina 6.4. Helsingin Uusyrityskeskus (YritysHelsinki) tiedotti, että sen ylläpitämä Liiketoimintasuunnitelma.com-palvelu oli joutunut tietomurron kohteeksi. Liiketoimintasuunnitelma.com on ollut vuosien ajan laajasti käytössä ympäri Suomea. Myös YritysEspoon asiakkaat ovat pääasiassa käyttäneet Liiketoimintasuunnitelma.comia omaa yritystoimintaa suunnitellessaan.

YritysEspoo ei saanut etukäteen ennakkotietoa tapahtuneesta tietomurrosta, vaan tieto tuli vasta, kun Helsingin Uusyrityskeskus (YritysHelsinki) tiedotti asiasta julkisuuteen sekä ohjelmaa käyttäneille asiakkaille. Tietomurto aiheutti alkuun hämmennystä ja epätietoisuutta myös YritysEspoon henkilökunnassa. Tunnetun toimijan ylläpitämään järjestelmään on ollut täysi luottamus.

Järjestelmää käyttäneet ovat saaneet henkilökohtaisesti tiedotteet tapahtuneesta. Kaikki asiointi tietomurtoon liittyen tulee osoittaa suoraan asiasta vastaavalle taholle info@helsinginuusyrityskeskus.fi (tietojen poistopyynnöt, suunnitelmien palautukset, valitukset tms).

Niitä asiakkaitamme, joiden starttirahahakemus ja toiminnan aloitus uhkaa viivästyä liiketoimintasuunnitelman häviämisen myötä, pyydämme lähettämään apupyynnön sähköpostilla info@yritysespoo.fi. Näissä tapauksissa pyrimme auttamaan asiakkaitamme nopeutetulla aikataululla ja omalta osaltamme minimoimaan tietomurron mahdollisesti aiheuttama haitta.

YritysEspoo

Erkki Pärssinen            Päivi Kuusivaara
Toimitusjohtaja           Johtaja

2018-04-09T13:23:52+00:00