• fi
  • en
  • sv

YritysEspoo

YritysEspoo palvelee omaa yritystä suunnittelevia kaikissa perustamiseen liittyvissä asioissa. Autamme myös toimivia yrityksiä mm. toiminnan kehittämisen, rahoituksen ja omistajanvaihdoksen kysymyksissä. Meillä sinua opastaa mukava osaavien yritysneuvojien joukko, jolta saat luottamuksellista ja maksutonta sparrausapua sekä käytännön neuvoja esimerkiksi laskelmiin ja markkinointiin. YritysEspoon kautta sinulla on mahdollisuus käyttää hyödyksi asiantuntijaverkostomme palveluita mm. verotus-, taloushallinto- ja lakiasioissa.

Toimintamme päärahoittajat ovat Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä Kirkkonummen kunta. YritysEspoota hallinnoi Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry, joka on perustettu vuonna 1993. Voit tutustua hallitukseen tämän linkin kautta.

YritysEspoon yrityspalvelusopimuksen allekirjoittajina ovat Espoon Seudun Uusyrityskeskus, Espoon TE-toimisto, Espoon Yrittäjät, Espoon kaupunki, Helsingin Seudun kauppakamari (Espoon konttori), Kauniaisten kaupunki, Kirkkonummen kunta, Spinno Enterprise Center (Laurea), Otaniemen Kehitys sekä Uudenmaan ELY-keskus.

Olemme myös mukana Yritys-Suomi-palvelussa.

Yritysneuvonnan ykkösosoite

Kokeneet yrityksen perustamisen ja kehittämisen ammattilaiset ovat käytettävissäsi vain yhden puhelinsoiton päässä. Palvelemme Espoon Innopolissa, keskellä Suomen vahvinta elinkeinoelämän, teknologian ja tutkimuksen keskittymää.

Käymme vuosittain läpi yli tuhat aloittavan yrittäjän liikeideaa sekä neuvomme toista sataa yrittäjää liiketoiminnan kehittämisen kysymyksissä.  Neuvontamme kautta perustetaan viitisensataa yritystä vuosittain.

Yritysneuvonnan tärkeydestä todistaa se, että viiden vuoden jälkeen neuvonnan kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa yli 80 prosenttia, kun taas ilman neuvontaa perustetuista yrityksistä vain alle puolet on vielä toiminnassa.

Palveluksessasi

Vahva verkostomme luo asiakkaillemme todellista lisäarvoa: sinua palvelevat osaavat yritysneuvojamme yhdessä yritysten perustamis- ja kehittämiskysymyksiin erikoistuneiden asiantuntijoiden kanssa verkostoomme kuuluvissa jäsenyrityksissä. Saat kauttamme tietoa myös kaikista yritystoimintaan liittyvien julkisyhteisöjen palveluista, mm. koulutusmahdollisuuksista ja tukimuodoista. Muista myös meidän omat tapahtumat, kuten Yrittäjyys vaihtoehtona- infotilaisuudet.

Soita tai ota yhteyttä sähköisellä lomakkeella, niin aloitetaan keskustelu!