Osaamisklinikka – Omnian tarjoamat koulutuspalvelut yrityksen tukena

Laajenna osaamistasi ja tehosta toimintaasi! Nopeasti muuttuva toimintaympäristö vaatii monenlaista osaamista ja hyviä verkostoja. Tule hyödyntämään Omnian tarjoamia palveluita ja sparraamaan oman yrityksesi toimintaa Omnian koulutusasiantuntijan kanssa. Haluat ehkä kasvattaa myyntiäsi, selkiyttää tuote- ja palvelutarjontaasi tai keventää omaa työkuormaasi. Mietitään yhdessä, millä osa-alueella voisit kehittää osaamistasi, saadaksesi sinulle ja yrityksellesi konkreettista hyötyä.

YritysEspoon Osaamisklinikat tarjoavat maksutonta sparrausapua yrittäjille ja ovat avoimia kaikille yrityksille.

Klinikkatapaamisten tavoitteena on:
• selkiyttää oman yrityksen tavoitteita ja omaa ajankäyttöä
• hakea koulutuksen kautta uusia ideoita oman yrityksen kehittämiseen
• antaa tietoa tarjolla olevista koulutusmahdollisuuksista ja niiden rahoituksesta.

Lisätietoja klinikoista: kirsi.talikainen@omnia.fi

Varaa aikasi heti asiakaskoordinaattoriltamme Iiro Ouralta puhelimitse 010 3366550 tai sähköpostilla iiro.oura@yritysespoo.fi.

Teemat

Omnian tarjoamat koulutuspalvelut 

Tervetuloa keskustelemaan Omnian asiantuntijan, Annukka Honkosen, kanssa yrittäjille tarjolla olevista koulutusmahdollisuuksista Omniassa. Voit tulla meille kehittämään liiketoimintojasi, jalostamaan palvelujasi tai lähiesimiestyötäsi. Kun teet opintosi omassa yrityksessäsi mentorisi avustuksella, opinnot ovat sinulle maksuttomia.

 https://www.omnia.fi/yrityksille-ja-yhteisoille/yrittajalle

Palvelumuotoilu 

Uutta potkua palvelujen muotoilusta? Palvelumuotoilun klinikalla selviää, mitä kaikkea tuolla käsitteellä tarkoitetaan, millaisia menetelmiä ja työkaluja palvelumuotoilussa on tarjolla. Esittelyssä ovat myös Omnian palvelumuotoiluun liittyvät valmennukset. Löytyisikö näistä yrityksellesi nostetta? Klinikan asiantuntija: Hanna Erkko

Omnian palvelut yrittäjille ja yrityksille / 28.1.2020

Etsitkö harjoittelijaa tai olisiko aika päivittää omaa osaamista? Omnia tarjoaa yrittäjälle monta loistavaa mahdollisuutta – harjoittelijat, yrittäjän ammattitutkinto, oppisopimus, työväenopiston kurssit ovat vain muutama poiminta valtavasta valikoimasta. Osaamisklinikka on oikotie Omnian palveluihin. Klinikan asiantuntijana toimii kouluttaja Ilkka Gramén.

Verkostoista voimaa!

Hyödynnätkö verkostoja yrityksesi eduksi? Tällä klinikalla pohditaan verkostoitumista ja käydään läpi käytännön työkaluja verkostojen jäsentämiseen ja kehittämiseen. Oletko kuvannut itsellesi yrityksesi verkoston? Analysoinut verkostoasi? Laatinut tavoitteellisen suunnitelman kuinka kehität verkostoasi? Omnian valmennukset ovat myös keino verkostoitua. Klinikan asiantuntija: Hanna Erkko

Lue lisää Omnian palveluista yrityksille ja yhteisöille