Kirkkonummen Business Forumissa brändätään yrittäjiä ja yrityksiä – maksutonta neuvontaa ja sparrausta on tarjolla säännöllisesti tapahtuman jälkeenkin

Business Forum Kirkkonummi kokoontuu 30.10 jo kuudetta kertaa kunnantalolle, tänä vuonna tapahtuman teemana on ”Brändää itsesi ja yrityksesi”.

  • Brändi tarkoittaa yksinkertaisesti mainetta, mielikuvia ja tarinoita, jotka liittyvät tiettyyn nimeen. Brändäystä on mainonta, markkinointi, tuotteistaminen, toimitilat ja työasut, asiakaspalvelu ja kassakuittikin toteaa YritysKirkkonummen neuvontapalveluista vastaava Sari Olsio.

YritysKirkkonummi on yksi Business Forumin yhteistyökumppaneista ja tavattavissa tapahtumassa. Se tarjoaa osana uusyrityskeskusverkostoa maksutonta neuvonta- ja sparrauspalvelua kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjinä jo toimiville. Kysyä voi paitsi brändäyksestä, myös kaikista muistakin yritystoimintaan liittyvistä asioista.

Noora Piili, Agrotaloushallinto Oy. Kuva: Heli’s Photography/ Heli Manninen

Noora Piili, Agrotaloushallinto Oy. Kuva: Heli’s Photography/ Heli Manninen

Ulkopuolisesta sparraajasta iso apu

Uusille yrittäjille haluaisin antaa neuvon: erottuvaan ja uudenlaista tarjoavan kehittämiseen kannattaa satsata, se maksaa itsensä takaisin, sanoo Agrotaloushallinto Oy:n vuonna 2015 perustanut kirkkonummelainen Noora Piili.

Kävin yritystä perustaessani yritysneuvonnassa Kirkkonummella. Sain silloin hyviä vinkkejä uralleni. Olin vastavalmistunut maatalous-metsätieteiden maisteri ja ulkopuolisen sparraajan vinkit auttoivat jäsentämään silloisen liikeidean toimivaksi kokonaisuudeksi. Hyvän alun jälkeen liikeidea on kehittynyt koko ajan.

Yritysneuvontaa järjestetään kuukausittain kunnantalolla ja henkilökohtaisen ajan voi varata verkosta yritysespoo.fi -sivustolta.

YritysEspoo, YritysKauniainen ja YritysKirkkonummi ovat Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry:n markkinointinimiä, brändejä. Palvelemme sekä yrittäjyyttä harkitsevia että toimivia yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme luottamuksellisesti ja maksutta, päärahoittajiamme ovat Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä Kirkkonummen kunta.

Lue lisää:

Business Forum Kirkkonummi

Yritysneuvonnan ajanvaraus

Yritysneuvonta Kirkkonummella

Agrotaloushallinto Oy:n Noora Piilin haastattelu