Menestysreseptejä on artikkelisarjamme, jossa YritysEspoon asiantuntijat ja asiakkaat esittäytyvät ja jakavat  omia vinkkejään yrittäjien innostamiseksi ja valmentamiseksi.

 

 

Mestysreseptejä asiakkailtamme:

Tarja Saari, Kauneushoitola Kaunis elämäYrityksen nettisivut eivät ole koskaan valmiit, sisällöntuotantoon kannattaa satsata.

Noora Piili, Agrotaloushallinto Oy  ”Erottuvaan ja uudenlaista tarjoavan kehittämiseen kannattaa satsata, se maksaa itsensä takaisin.”

Martti Ilveskoski, Leluverkkokauppa.fi ”Keskity siihen, mitä osaat parhaiten.”

Herttariikka Röpetti, Loistokoira  ”Monesti sitä sokaistuu omille jutuilleen, joten kannattaa kysellä muilta, mitä he pitävät esimerkiksi yrityksen palveluista ja tuotteista ja mitä parannettavaa niissä olisi. Rakentavilla mielipiteillä on myös merkitystä, sillä niin voi syntyä lisää uusia ideoita.”

Menestysreseptejä asiantuntijoiltamme:

Saara Hyyppä, Paritilit Oy ”Hommaa itsellesi kirjanpitäjä jo ennen yrityksen perustamista. Näin säästyt monelta harmaalta hiukselta.” 

Pentti Komssi, Yrittäjien hankintaneuvoja  ”Ole rohkea ja tähtää korkealle. Osallistu myös kilpailutuksiin, jotka ensinäkemältä tuntuvat hieman liian suurilta.”

Coltrane Hassinen, Tmi Coltrane – Puhtia Markkinointiin!  ”Ihmiset ostavat tunteella ja muodostavat mielikuvia. Visuaalisuuden eri keinoin voidaan luoda tuotteistasi tai palveluistasi mielikuvia, joista tulee menestyksiä.” 

 

Haluatko mukaan Menestysresepteihin? Jätä vastauksesi tästä, saat artikkelin luettavaksesi ennen sen julkaisemista.