Espooseen etsitään innovatiivisia edelläkävijäratkaisuja, mitkä vastaavat kestävämmän arjen haasteisiin kaupunkiympäristössä.

Nopeat kokeilut -hankinnan tavoitteena on pilotoida aidossa kaupunkiympäristössä uusia jakamistalouteen perustuvia ratkaisuja. Haluamme nopeiden kokeilujen kautta oppia myös siitä, missä tilanteessa ja miten espoolaiset käyttävät jakamistalouteen perustuvia palveluja.

Yritykset ja yhteisöt mukaan haasteeseen

Espoon osatoteutus pyytää yrityksiltä / yhteisöiltä (vaatimuksena Y-tunnus) tarjouksia nopeisiin kokeiluihin. Tarjouksen pilotointi toteutetaan Espoossa. Ratkaisun tulee olla jakamistalouden periaatteiden mukainen, uusi tai aiempaa toimintaa täydentävä toimintamalli tai palvelu.

Haaste: Asuinalueiden jakamistalouden ratkaisut

Tarjotun ratkaisun tulee edistää Espoon asuinalueita ja espoolaisten arkea kestävämmäksi ja yhteisöllisemmäksi. Jakamistalouteen perustuvat ratkaisut voivat liittyä mihin tahansa asuinalueisiin ja kestävään arkeen liittyvään aiheeseen, kuten ruoka, käyttötavarat, jäte, liikkuminen, jne.

Espoon Asunnot on myös kiinnostunut uusista jakamistalouteen pohjautuvista ratkaisuista seuraaviin teemoihin liittyen: asukkaiden yhteiskäytössä olevien kerhohuoneiden käytön kehittäminen jakamistalouden mukaisesti, yhteiskäyttöön ja jakamistalouteen perustuvat esineet, yhteiskäyttöiset kulkuneuvot ja jaettava pysäköintioikeus.

Aikataulu:

14.9. Hankintailmoitus julkaistaan tarjouspalvelussa ja hakuaika alkaa

17.9. Avoininfotilaisuus. Ilmoittaudu mukaan täällä!

4.10. Viimeinen päivä tarjouksen jättämiselle

4.-9.10. Pilottien arviointi ja valinta

13.10. Kick-off-tilaisuus pilotointiin valituille

19.10. Projektisuunnitelma ja 23.10. sopimus

10/2020-03/2021 Pilottien toteutus ja seuranta

03/2021 Palaute

04/2021 Loppuraportti

Tarvitsetko neuvoja tarjouksen laatimiseen?

Pääkaupunkiseudun Yrittäjien  hankinta-asiamies Pentti Komssi on apunasi kaikissa tarjoukseen laatimiseen liittyvissä kysymyksissä. Voit myös varata ajan 30.9. järjestettävään Julkiset hankinnat -klinikalle, jossa saat henkilökohtaista neuvontaa kilpailutuksiin liittyen.

Yhteystiedot

Sähköposti: pentti.komssi@yrittajat.fi

Puhelin: +358 44 343 2045

Lue lisää hankintaneuvonnasta täällä.