YritysEspooseen (Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry) ja YritysVantaalle (Vantaan Uusyrityskeskus ry) etsitään yritysneuvojaa palvelemaan maahanmuuttajataustaisia asiakkaita. Yhdistykset tarjoavat maksutonta yritysneuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja toimiville yrityksille.

Odotamme sinulta

– liiketoimintaosaamista

– paikallistuntemusta

– kykyä analysoida yritystaloutta

– pienyrittäjyyden kokonaisvaltaista tuntemusta.

 

Olet yrittäjähenkinen ja viihdyt ihmisten parissa vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa.

Etsimämme yritysneuvoja työskentelee puolet työajastaan Espoon Otaniemessä, AGrid -toimitalossa ja toisen puolen Vantaan Pakkalassa Yrityskeskus Leijassa. Henkilökohtaisen yritysneuvonnan lisäksi järjestät yrittäjyysinfoja ja toimit aktiivisesti yrittäjyyttä edistävässä yhteistyöverkostossamme. Käytät työkielinä suomen kielen lisäksi englantia; muu kielitaito kuten venäjä tai arabia katsotaan eduksi.

Jos sinulla on kaupallinen koulutus, kokemusta yrittäjyydestä tai yritysten neuvonnasta, hyvät vaikuttamis- sekä verkottumistaidot ja viihdyt asiakastyössä, olet etsimämme yritysneuvoja. Tarjoamme sinulle kiinnostavan näköalapaikan pääkaupunkiseudun yrityselämään osana kehittämishenkistä asiantuntijatiimiä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv pyydetään lähettämään 18.12. 2018 mennessä sari.olsio@yritysespoo.fi

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Marketta Korhonen, YritysVantaa, puh. 010 423 2322 ja asiakkuusjohtaja Sari Olsio, YritysEspoo puh. 040 503 9712