/, Ajankohtaista_TOIMIVAT_FI/Oletko sinä etsimämme yritysneuvoja?

Oletko sinä etsimämme yritysneuvoja?

YritysEspooseen (Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry) ja YritysVantaalle (Vantaan Uusyrityskeskus ry) etsitään yritysneuvojaa palvelemaan maahanmuuttajataustaisia asiakkaita. Yhdistykset tarjoavat maksutonta yritysneuvontaa yritystoimintaa suunnitteleville ja toimiville yrityksille.

Odotamme sinulta

– liiketoimintaosaamista

– paikallistuntemusta

– kykyä analysoida yritystaloutta

– pienyrittäjyyden kokonaisvaltaista tuntemusta.

 

Olet yrittäjähenkinen ja viihdyt ihmisten parissa vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa.

Etsimämme yritysneuvoja työskentelee puolet työajastaan Espoon Otaniemessä, AGrid -toimitalossa ja toisen puolen Vantaan Pakkalassa Yrityskeskus Leijassa. Henkilökohtaisen yritysneuvonnan lisäksi järjestät yrittäjyysinfoja ja toimit aktiivisesti yrittäjyyttä edistävässä yhteistyöverkostossamme. Käytät työkielinä suomen kielen lisäksi englantia; muu kielitaito kuten venäjä tai arabia katsotaan eduksi.

Jos sinulla on kaupallinen koulutus, kokemusta yrittäjyydestä tai yritysten neuvonnasta, hyvät vaikuttamis- sekä verkottumistaidot ja viihdyt asiakastyössä, olet etsimämme yritysneuvoja. Tarjoamme sinulle kiinnostavan näköalapaikan pääkaupunkiseudun yrityselämään osana kehittämishenkistä asiantuntijatiimiä.

Hakemukset palkkatoivomuksineen ja cv pyydetään lähettämään 18.12. 2018 mennessä sari.olsio@yritysespoo.fi

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Marketta Korhonen, YritysVantaa, puh. 010 423 2322 ja asiakkuusjohtaja Sari Olsio, YritysEspoo puh. 040 503 9712

2018-11-29T16:40:06+00:00
Oletko jo tutustunut maksuttomaan Startti Plus -palveluun?Lue lisää tästä