Pandemia on mullistanut niin asiakkaiden kuin yritystenkin toimintaympäristöä. Haasteita ei kuitenkaan tarvitse kohdata yksin, sillä kokeneet yritysasiantuntijamme ovat luottamuksellisesti ja maksutta apunasi. Starttirahan jatkokaudet, Startti Plus -palvelu ja muut yritysten tukimuodot kannattaa nyt käyttää hyödykseen.

Startti Plus on alkavan yrittäjän myynnin ja markkinoinnin vauhdittamiseksi tarkoitettu palvelu. Saat yrityksellesi kirjallisen kehittämissuunnitelman sekä tueksesi kokeneen markkinointiammattilaisen, jonka kanssa voit sopia 1-5 sparraustapaamista noin kuukauden välein. Tutustu palveluun ja asiantuntijoihimme tästä.

Starttirahaa voi pandemian johdosta hakea nyt kolmelle kaudelle. Yritysasiantuntijoidemme kokemus ja käytännön neuvot ovat arvokas apu hyvän jatkohakemuksen teossa.  Jatkoa voi saada esimerkiksi silloin, kun yritystoiminta on lähtenyt jo hyvin liikkeelle, mutta kassavirta ei vielä riitä kunnolla palkan maksuun. Varaa aika neuvontaan, tällä hetkellä palvelemme Teams-etäyhteydellä ja puhelimitse. Saat meiltä myös ajantasaisen tiedon yritysten muista tuki- ja rahoituspalveluista.

Lue lisää starttirahasta TE-palveluiden sivustolla