Startti Plus

Yrittäjä, suunnitellaan yhdessä miten voit huomioida asiakkaasi ja markkinoida poikkeustilanteessa. Haetaan yhdessä keinoja pitää asiakkaistasi kiinni ja löytää uusia asiakasryhmiä.  Kriisin keskellä on tärkeää muistaa empatia, tarjota ratkaisuja arkisiin ongelmin ja rakentaa tunnettuutta, jotta yrityksen tulevaisuus olisi valoisampi.

Starttiraha tai muu tuki on iso apu yrityksen käynnistämisvaiheessa. Kun täydennät sitä Startti Plus -palvelulla, saat meiltä oman, kokeneen neuvonantajan maksutta yrityksesi tueksi. Suunnitellaan yhdessä konkreettiset askeleet yrityksesi kannattavan kasvun sekä myynnin ja markkinoinnin kehittämiseksi! Startti Plus on Uudenmaan TE-toimiston tarjoama maksuton asiantuntijapalvelu yrittäjille, jotka ovat saaneet starttirahaa tai aloittaneet yritystoiminnan 4 kk työttömyysetuudella.

Yrittäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä palveluumme ja kertovat saaneensa Startti Plus -sparrauksista paljon konkreettista hyötyä myynnin kasvattamisessa ja ideoiden viemisessä käytäntöön. Tutustu asiakkaiden kertomuksiin Menestysreseptejä-juttusarjassamme.

Täytä hakulomake

Yrityksesi myynnin ja markkinoinnin tilannekartoitus

Kehittämissuunnitelma & 4 tapaamista yritysasiantuntijan kanssa

Uusia ideoita yrityksesi liiketoiminnan kehittämiseen

YritysEspoon asiantuntijat palveluksessasi

Nikke Vainikka

MBA

Päivi Lahtelin-Laine

YTM

Ville Tolvanen

FM, KTM

Matias Holmqvist

KTM

Irene Matinpalo

OTM

Meiltä saat:

 1. Oman markkinointiosaajan yrityksesi tueksi – meillä kaikilla on kaupallinen loppututkinto ja vankka kokemus yrittäjänä toimimisesta. Tutustu tarkemmin Ireneen, Matiakseen, Nikkeen, Sariin ja Villeen.
 2. Sparrausta niin sosiaalisen median käyttöön ja kuin henkilökohtaiseen myyntityöhönkin.
 3. Konkreettisia ideoita ja uutta osaamista oman markkinointiosaamisesi tueksi.
 4. Tilaisuuden hyödyntää maksutta YritysEspoon verkostoon kuuluvia markkinointi-, laki-, talous- ja muita asiantuntijoita.
 5. Kirjallisen kehittämissuunnitelman liiketoimintasi kehittämiseen.

Lisäksi voimme sopia tarpeesi mukaan 1-4 jatkotapaamista, joiden sisältö suunnitellaan sinun tarpeidesi mukaan.

Neuvonta-aika kannattaa varata 2-3 kuukauden kuluttua yrityksen perustamisesta. Muutaman kuukauden päästä yritystoiminnan aloittamisesta yrittäjä on jo saanut tuntumaa yritystoimintaan ja asiakaskuntaan. Tällöin sparraus asiantuntijan kanssa keskittyy juuri sinun yrityksesi menestymisen kannalta oleellisiin kysymyksiin.

Kuinka pääsen Startti Plus -asiakkaaksi?

Hakeminen on helppoa:

 1. Tutustu Startti Plus -palveluun
 2. Hae Startti Plus -palvelua verkossa ja valitse palveluntarjoajien listasta YritysEspoo
 3. Otamme sinuun yhteyttä ja varaamme henkilökohtaisen neuvonta-ajan

Palvelua tuottavat TE-toimiston sopimuskumppanit, joista voit valita mieleisesi. Lue lisää TE-palveluiden verkkosivustolla. Tietoa Startti  Plus  -palveluun hakeutumisesta saat sähköpostitse Uudenmaan TE-toimistosta starttiraha.uusimaa@te-toimisto.fi.

Täytä hakulomake

YritysEspoo palvelee:

 • Yritysneuvonta-aikoja on tarjolla nopeasti ja joustavasti, tarvittaessa tapaaminen voidaan järjestää myös yrityksesi toimitiloissa ja jatkotapaamiset videoyhteydellä
 • Yhteistyöverkostossamme on 60 huippuosaajaa (tilitoimistot, juristit yms.)
 • Tapahtumissamme pääset verkostoitumaan muiden yrittäjien kanssa
 • Neuvontakielinä käytämme suomea, ruotsia, englantia, venäjää ja kiinaa

Tulokset puhuvat puolestaan:

 • n. 2 500 asiakastapaamista vuodessa
 • yli 500 perustettua yritystä vuodessa
 • Yli 90% kauttamme perustetuista yrityksistä on toiminnassa kahden vuoden jälkeen sekä 80% viiden vuoden jälkeen

Uudenmaan ELY-keskus on valinnut YritysEspoon toteuttamaan Startti Plus 2.0 -palvelua yhdessä vahvojen kumppaneiden kanssa. Kumppaneitamme ovat KeukeNewCo/YritysHelsinkiNovagoPosintraYritysVantaa ja YritysVoimala.

Yhteistyössä

Startti Plus -palvelun avulla vauhtia myyntiin ja markkinointiin!

Palvelu on tarkoitettu yrittäjille, jotka ovat saaneet starttirahaa tai aloittaneet yritystoiminnan 4 kk työttömyysetuudella. Maksuttoman palvelun sinulle mahdollistavat TE-toimisto ja ELY-keskus.

Tilaa palvelu