Starttiraha2018-09-24T16:30:54+00:00

STARTTIRAHA

Uudella yrittäjällä on mahdollisuus hakea TE-toimiston myöntämää starttirahaa. Harkinnanvarainen tuki on tarkoitettu yrittäjän henkilökohtaiseen käyttöön eikä siinä ole yritysmuoto- tai toimialarajoitteita. Starttirahaa myönnetään päätoimiseen ja jatkuvaan yritystoimintaan, joka on arvioitu kannattavaksi. Ennen kuin teet hakemuksen, varaa aika meidän yritysneuvojalle, joka mielellään käy läpi tekemäsi liiketoimintasuunnitelman. Tarvitset liiketoimintasuunnitelman myös liitteeksi starttirahahakemukseen.

Starttirahaa haetaan ennen kuin olet perustanut yrityksen. Myös yrityksen rahoitus ja mahdollinen liiketila järjestetään ennen hakemuksen lähettämistä. Tuki myönnetään aina 6kk kerrallaan ja sitä on mahdollisuus saada 1-2 jaksoa.

Jos sinulla on kysymyksiä starttirahan myöntämisen edellytyksistä, ota suoraan yhteyttä TE-toimistoon: starttiraha.uusimaa @ te-toimisto.fi

Tutustu myös esitteeseen

Jos sinulle on myönnetty starttirahaa, sinulla on myös mahdollisuus hyödyntää Startti Plus- palvelua, joka on TE-toimiston tarjoama myynnin ja markkinoinnin asiantuntijapalvelu uusille yrityksille. Sinulle varataan aika yritysneuvojalle, jonka kanssa käydään läpi yrityksesi markkinointitoimenpiteet ja sen hetkinen tilanne. Tapaamisen pohjalta yritysneuvoja kirjoittaa sinulle kehittämissuunnitelman, jonka avulla saat uusia ideoita yrityksesi myynnin ja markkinoinnin tehostamiseksi. Kannattaa ehdottomasti hyödyntää myös tämä maksuton palvelu!

Lue lisää Startti Plus-palvelusta.

Oletko jo tutustunut maksuttomaan Startti Plus -palveluun?Lue lisää tästä