FÖRETAGSSPECIALISTER TILL DIN TJÄNST 

Här kan du välja en kompetent Start Plus-sparrningspartner. Kanske ser vi dig snart som Start Plus-kund!

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist
Jag är en analytisk utvecklare av affärsverksamhet, en marknadsförare och strateg. Mitt jobb är att guida lovande företagare och utveckla företagens verksamhet. Jag har också egen erfarenhet av startupföretagande. Rådgivning och problemlösning är min passion. Jag har affärsvärlden och företagandet i mitt blod. Jag är mitt eget livs verkställande direktör. På fritiden utvecklar jag mig själv på ett övergripande sätt. Jag är Blackburn Rovers FC-supporter, klubben vars motto är ”Arte et Labore”.
Rådgivningsspråk: finska, svenska och engelska
Irene Matinpalo
Irene Matinpalo
Det blir allt vanligare att invandrare blir företagare, i synnerhet i huvudstadsregionen. Jag fungerar som företagsrådgivare åt invandrare och tycker att det är givande att hjälpa blivande företagare. En fin sak med mitt jobb är att jag träffar aktiva människor ur olika kulturer. Mina specialområden är försäljning, marknadsföring, riskhantering och tillståndsärenden. Jag har internationell arbetserfarenhet om försäljnings-, lednings- och sakkunniguppgifter inom ekonomiförvaltningen. Jag är själv företagare sedan 2004. Tidigare var jag jurist på en advokatbyrå.
Rådgivningsspråk: finska, svenska, engelska och ryska
Päivi Lahtelin-Laine
Päivi Lahtelin-Laine
Jag växte upp i Vichtis, studerade i Tammerfors och har nu bosatt mig i Esbo, där jag fungerar som företagsrådgivare. När jag var liten följde jag med min fars verksamhet som företagare. Nu vill jag genom mitt arbete stöda och sporra nya företagare i de inledande skedena av företagandet. Jag blir varm om hjärtat varje gång jag hör att en av mina rådgivningskunder har grundat ett företag. Även om jag endast har en liten roll när företaget grundas, känns det fint att ha varit med och främjat en människas utveckling till företagare och uppkomsten av företag i huvudstadsregionen. Jag vill skapa hållbart och lönsamt företagande och arbetstillfällen, ett företag i sänder.
Rådgivningsspråk: finska och engelska