Recept för framgång är en serie artiklar i vilken FöretagsEsbos experter och kunder presenterar sig själva och delar sina tips för att uppmuntra företagare och ge dem råd.

 

 

Recept för framgång från våra kunder:

Noora Piili, Agrotaloushallinto Oy ”Det lönar sig att satsa på utvecklingen av någonting som är annorlunda och som erbjuder någonting nytt – det betalar sig tillbaka.”

Martti Ilveskoski, Leluverkkokauppa.fi ”Koncentrera dig på vad du kan bäst.”

Herttariikka Röpetti, Loistokoira ”Man blir ofta förblindad av sina egna grejer. Därför lönar det sig att fråga andra vad de tycker om till exempel företagets tjänster och produkter och vad kunde förbättras i dem. Konstruktiva åsikter har också betydelse, eftersom de kan skapa nya idéer.”

Recept för framgång från våra experter:

Petri Lindgren, Paritilit Oy ”Gå modigt framåt! Det största hindret för företagande är rädslan för den egna framgången.”

Saara Hyyppä, Paritilit Oy ”Skaffa en bokförare redan innan du grundar ett företag. På det här sättet får du färre grå hår.”

Pentti Komssi, Yrittäjien hankintaneuvoja ”Var modig och sikta högt. Kom ihåg att också delta i upphandlingar som till en början verkar lite för stora.”

Coltrane Hassinen, Tmi Coltrane – Puhtia Markkinointiin! Människor köper med känsla och bildar föreställningar. Genom olika sätt att visualisera dina produkter eller tjänster kan man bilda föreställningar om dem, som leder till framgång.”