Tietoisku: Asiakkaat arvioivat yrityksesi osaamista joka päivä

Yrityksen tärkein tehtävä on auttaa asiakkaitaan nyt ja tulevaisuudessa. Tehtävän toteuttaminen vaatii tietoa, taitoa ja kykyä reagoida. Se vaatii osaamista. Mutta miten yritys sitten voi varmistua, että yrityksen henkilöstön osaaminen on ajan tasalla ja katse tulevaisuudessa? Kuinka ylläpitää osaamista ja ennakoida tulevaa? Miten kehittää yrittäjän omaa osaamista?

Tässä tietoiskussa kuullaan, miten Business Espoon verkoston toimijat Espoon yrittäjät ry ja Omnia auttavat yrittäjää hankkimaan ja kehittämään yrityksessä tarvittavaa ammatillista osaamista eri tavoin.

Saat konkreettisia esimerkkejä millaisia palveluja ja ratkaisuja yrityksille on tarjolla, sekä kuulet eri rahoitusvaihtoehdoista ja hankintatavoista.

Kokemuksistaan kertovat yrittäjät itse. Äänen saavat Espoon Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Päivi Repo, Paveco Oy sekä kaksi muuta yrittäjää. He kertovat, miksi osaamisen kehittäminen on tärkeää.

BusinessEspoon toimintaa yrittäjille avaavat YritysEspoon asiakkuusjohtaja Sari Olsio, Omnian liiketoimintajohtaja Riikka-Maria Yli-Suomu ja asiakkuus- ja myyntipäällikkö Kirsi Puro.

Suomen Yrittäjät ry:n ammatillisen koulutuksen viestintähanke toteuttaa avoimen ja maksuttoman webinaarin yhteistyössä, Business Espoon, Espoon Yrittäjät ry:n ja Omnian kanssa.  

>> Ilmoittaudu tästä viimeistään 3.6. klo 14.00

Lisätietoja tietoiskun sisällöstä antaa projektikoordinaattori Anne Öhman, Suomen Yrittäjät, p. 050 356 6024.

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä – viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta.

Tags:

Date

4.6.2020

Jätä kommentti