Yrityksen kehittämispäivä 29.4.

Yrityksen kehittämispäivä on kerran kuukaudessa järjestettävä, kaikille yrittäjille avoin webinaarisarja. Kukin kehittämispäivä sisältää 3-5 maksutonta tietoiskua tai työpajaa, joista yrittäjä voi valita itseään kiinnostavat ja oman työn kannalta hyödylliset aiheet – tai osallistua vaikka kaikkiin.

Ohjelma 29.4.

10:00 – 10:30 Julkiset hankinnat / Miten pk-yritys voi pärjätä julkisissa kilpailutuksissa? Kehittämispäivän ensimmäisessä puheenvuorossa Pääkaupunkiseudun hankinta-asiamies Pentti Komssi avaa meille perusasiat julkisiin hankintoihin liittyen ja kertoo vinkit siihen, kuinka voit yrittäjänä osallistua niihin.

10:30 – 11:30 Miten kerron osaamisestani & yrityksestäni kiinnostavasti?/ Tässä koulutuksessa Kompassion Oy:n Miika Karppinen opettaa, miten kertoa itsestään ja yritysideastaan kiinnostavasti – siis pitchata itsensä. ”Emme keskity tylsään teoriaan tai nukuta osallistujia kalvosulkeisilla, vaan annamme helpot työkalut ja työskentelemme intensiivisesti osallistujien oman pitchin kanssa, jotta jokaisella olisi koulutuksen jälkeen omalta tuntuva, vakuuttava vastaus kysymykseen “Mitä teet?”. Koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat tilanteessa kuin tilanteessa esitellä itsensä ja yritysideansa itsevarmemmin ja vakuuttavammin. Tämän myötä osallistujien on helpompi saada kauppaa, löytää työntekijöitä, ja saada arvokkaita kontakteja”.

11:30 – 12:15 Markkinointi Instagramissa / Päivän kolmannessa koulutuksessa Comia Creative Oy:n Mira käy läpi Instagramin perusteita ja hyödyllisiä vinkkejä laadukkaan sisällön tuottamiseen Instagramissa. Koulutuksen sisältö on suunniteltu pienyrittäjille, jotka haluavat luoda ammattimaisen profiilin ja kiinnostavaa sisältöä. Käymme läpi laadukkaan profiilin piirteitä, Instagramin julkaisutyyppejä ja sitä, miten yrittäjä voi saada orgaanisesti näkyvyyttä alustalla.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ajoissa tämän linkin kautta!

Huom! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Saat osallistumislinkin webinaariin 3 tuntia ennen webinaarin alkua. Muistathan tarkistaa roskapostikansiosi siltä varalta, että viesti on mennyt sinne. 

Tags:

Date

29.4.2021
Expired!
Go to Top