Yrityksen kehittämispäivä 29.9.

Yrityksen kehittämispäivä on kerran kuukaudessa järjestettävä, kaikille yrittäjille avoin webinaarisarja. Kukin kehittämispäivä sisältää 2-3maksutonta tietoiskua tai työpajaa, joista yrittäjä voi valita itseään kiinnostavat ja oman työn kannalta hyödylliset aiheet – tai osallistua vaikka kaikkiin.

Ohjelma 29.9.

10:00 – 10:50 Yrityskummit – pienyrittäjän onnistumisen tukena

Peter Schulman Yrityskummesta kertoo järjestön toiminnasta ja siitä, kuinka sinäkin voit yrittäjänä hakea itsellesi Yrityskummin alueeltasi. Lisäksi kuulemme mielenkiintoisen ja inspiroivan yrittäjätarinan (Jenni Laininen / Laininen Law Oy).

11:00 -12:00 Väritä yrityksellesi tulosta!

Miten yksi väri voi olla onnenkorttisi tai päinvastoin? Miten valitset yrityksesi värit? Miten tänä päivänä värien valinta ja käyttäminen on muuttunut? Väreillä vaikutetaan ostopäätöksiin – miten valitset juuri ne oikeat? Kouluttajana toimii visuaalisen markkinoinnin asiantuntija Coltrane Hassinen.

Kiinnostuitko? >> Varaa paikkasi heti tämän linkin kautta! 

Huom! Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Saat osallistumislinkin webinaariin 3 tuntia ennen webinaarin alkua. Muistathan tarkistaa roskapostikansiosi siltä varalta, että viesti on mennyt sinne. 

Tags:

Date

29.9.2021
Expired!
Go to Top