TOIMIVAT YRITYKSET

Tiesitkö, että palvelemme myös jo toiminnassa olevia yrityksiä? Uusyrityskeskuksessamme on tarjolla laajat palvelut, joiden tavoitteena on yrityksesi liiketoiminnan kehitys. Ohjaamme sinua eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa, oli kyseessä sitten yrityksen rahoitus, kansainvälistyminen tai omistajanvaihdos.

Liiketoiminnan kehitys tuellamme

YritysEspoon kaltaiset uusyrityskeskukset mielletään usein vain yrityksen perustamista suunnittelevien tukikeskuksiksi, mutta autamme mielellämme myös jo pidempään toiminnassa olleita yrityksiä.

Olet tervetullut keskustelemaan yrityksesi kehittämisestä kokeneen asiantuntijan kanssa joko yleisesti tai tiettyyn asiaan painottuen. Halutessasi voit lähettää liiketoimintasuunnitelmasi ja/tai tilinpäätöksen yritysneuvojalle tutustuttavaksi 1–2 päivää ennen tapaamista. Tapaamisajan voi varata täältä.

Ennen kuin haet yritysrahoitusta pankista tai Finnveralta, ota yhteys YritysEspoon neuvontaan. Kehittämispalvelumme ohjaa mielellään myös starttirahan jatkohakemuksen tekemisessä ja vaikkapa toiminimen muuttamisessa osakeyhtiöksi. Yrityksesi liiketoiminnan kehitys on aina myös meidän tavoitteemme.

Toiminnassa olevat yritykset voivat käyttää laajan asiantuntijaverkostomme palveluita. Tarvitsitpa apua sitten sopimusjuridiikassa, markkinoinnissa tai kirjanpidossa, ohjaamme mielellämme oikean tahon luo. Kysy meiltä myös, miten voimme auttaa, jos yrityksesi tarvitsee uudet toimitilat.

Osallistuuko yrityksesi julkisiin kilpailutuksiin? Meillä sinua palvelee hankintaneuvoja, jolta saat apua siihen, miten sinun kannattaa edetä maksimoidaksesi mahdollisuutesi hankintalain määrittelemässä julkisten hankintojen sokkelossa. Lue lisää tältä sivulta.

Kehittämispalvelumme tarjoaa yritysneuvontaa suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, kiinaksi ja venäjäksi, joten myös maahanmuuttajayrittäjien on helppo kääntyä puoleemme.

Tukea muutostilanteissa ja tapahtumia

Painitko yksin esimerkiksi työntekijän palkkaamiseen tai omaan jaksamiseen liittyvien asioiden kanssa? Joskus on hyvä vain päästä keskustelemaan yrittäjyydestä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Kokeneet yritysneuvojamme ovat valmiina auttamaan eteenpäin ja opastamaan tarvittaessa jatkokeskusteluihin. Haastavia muutostilanteita varten olemassa erityisiä tuki- ja neuvontapalveluita.

Voit kääntyä puoleemme, jos olet esimerkiksi miettimässä ensimmäisen työntekijän palkkaamista, harkitset vuokratyöntekijää tai yrityksen sukupolvenvaihdosta. Yrityksen toimialan laajentamiseen puolestaan saatetaan tarvita erilaisia ilmoituksia tai lupia, joista saat tietoa meiltä ja asiantuntijaverkostoltamme.

Muista hyödyntää yritysneuvonnan lisäksi myös maksuttomat Bisnesklinikat, jotka on räätälöity PK-yritysten tarpeisiin. Liiketoiminnan kehitys käy vaivattomammin, kun saat henkilökohtaista apua markkinointiin, omistajanvaihdoksiin, kansainvälistymiseen, innovaatioiden kaupallistamiseen, kasvuun, juridisiin kysymyksiin ja julkisiin hankintoihin. Tuotamme myös yhteistyössä Espoon Yrittäjien kanssa tapahtumia, jotka tarjoavat loistavat verkostoitumis- ja kurssimahdollisuudet.

Tutustu myös kattavaan opas- ja linkkivalikoimaamme!