Toimivat yritykset2018-09-24T16:24:55+00:00

TOIMIVAT YRITYKSET

Tiesitkö, että palvelemme myös pidempään toimineita yrityksiä? Ohjaamme yritystäsi eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa, oli kyseessä sitten yrityksen rahoitus, kansainvälistyminen tai omistajanvaihdos. Ennen kuin haet rahoitusta pankista tai Finnveralta, ota yhteys meidän neuvontaan. Myös toimivat yritykset voivat käyttää laajan asiantuntijaverkostomme palveluita. Kysy meiltä myös miten voimme auttaa jos yrityksesi tarvitsee uudet toimitilat.

Joskus on hyvä vain keskustella yrittäjyydestä ulkopuolisen asiantuntijan kanssa. Kokeneet yritysneuvojamme ovat valmiina auttamaan eteen päin ja opastamaan tarvittaessa jatkokeskusteluihin sopivan tuki- tai neuvontapalvelun kanssa haastavissa muutostilanteissa.
Muista myös hyödyntää maksuttomat Bisnesklinikat, jotka ovat räätälöity PK-yritysten tarpeisiin. Saat henkilökohtaista apua markkinointiin, omistajanvaihdoksiin, kansainvälistymiseen, innovaatioiden kaupallistamiseen, kasvuun, juridisiin kysymyksiin ja julkisiin hankintoihin. Tuotamme myös tapahtumia yhteistyössä Espoon Yrittäjien kanssa.

Oletko jo tutustunut maksuttomaan Startti Plus -palveluun?Lue lisää tästä