Hankintaneuvoja

Kuinka pk-yrittäjä voi pärjätä julkisissa kilpailutuksissa? Mistä löydät käynnissä olevat julkiset hankinnat? Onko yritykselläsi tuotteita ja palveluita, mitkä sopisivat julkishallinnolle, mutta et tiedä miten pääsisit toimittajaksi? Tarvitsetko kokenutta opastajaa siihen, kuinka kunnille, kaupungeille ja virastoille myydään tai säilytään sopimustoimittajana? Onko ryhmittymänä tarjoamisen mahdollisuudet tiedossasi?

Viralliset kanavat tarjouspyynnöille ovat:

Yrittäjien hankintaneuvoja Pentti Komssi palvelee puhelimitse, sähköpostilla ja Julkiset hankinnat -bisnesklinikoilla tiloissamme A Gridissä, yhteystiedot sivun alalaidassa. Saat hankintaneuvojalta yrityksesi ja tuotteidesi/palveluidesi näkökulmasta täsmäneuvontaa siihen, miten sinun kannattaa edetä maksimoidaksesi mahdollisuutesi hankintalain määrittelemässä julkisten hankintojen sokkelossa. Hankintaneuvoja on apunasi myös silloin, kun kaipaat tukea Hilman, sähköisten tarjouspalvelujen tai pienhankintajärjestelmien käytössä.  Saat neuvoja mm. siihen, mitä asioita sinun kannattaa  huomioida tehdessäsi tarjouksen julkisiin hankintoihin.

Hankintaneuvojan palvelut on koettu erittäin hyödyllisiksi ja yrittäjiltä saatu palaute on ollut kiittävää esimerkiksi tähän tapaan:

”Toimimme juuri, kuten neuvoit. Suuri kiitos hyvästä tuloksesta lankeaa siis sinulle. Kävimme keskustelemassa asiasta tilaajan kanssa paikan päällä, ja hankimme tähän problematiikkaan liittyvää tietoa ja näkemyksiä kumppaneiltamme eri puolilta Eurooppaa. Olen varma siitä, että näimme paljon enemmän vaivaa hakemuksen tekemisessä kuin muut. Olemme näiden kokemusten ansiosta entistä varmempia siitä, että voimme laajentaa omaa toimialaamme aivan uuteen suuntaan.”

Julkiset hankinnat -bisnesklinikka

Ota kehittämisloikka! Yrityksen mahdollisuuksia ja haasteita kannattaa aika ajoin työstää yhdessä kokeneen kehittäjän kanssa. Tavoitteellinen keskustelu pk-yritysmaailman tuntevan julkisten hankintojen asiantuntijan kanssa antaa ideoita ja arvokasta tietoa yrityksen viemiseksi eteenpäin. Lue lisää bisnesklinikoista

Voit varata hankintaneuvojalle 45 min. henkilökohtaisen neuvonta-ajan Julkiset hankinnat -klinikalle, joita järjestetään YritysEspoon tiloissa A Gridissä.

Ajanvaraus klinikalle

Asiakaskoordinaattori Iiro Oura
iiro.oura@yritysespoo.fi
p. 010 3366550

Hankintaneuvojan yhteystiedot

Pentti Komssi
pentti.komssi (at) yrittajat.fi
Pääkaupunkiseudun hankintaneuvoja