Yrittäjän on tärkeää pysyä ajan hermolla ja päivittää osaamistaan säännöllisin väliajoin. Me YritysEspoossa tuemme sinua tässä tavoitteessa tarjoamalla maksuttomia koulutuksia, klinikoita ja tapahtumia, joihin voit osallistua silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Vallitsevan pandemiatilanteen johdosta kaikki tilaisuudet järjestetään tällä hetkellä etäyhteydellä. Verkkotapahtumien kasvanut tarjonta on mahdollistanut entistä useammalle yrittäjälle mahdollisuuden osallistua koulutuksiin kiireisen arjen keskellä.

Tiesithän, että YritysEspoon tapahtumien lisäksi sinulla on mahdollisuus osallistua lukemattomiin Espoon seudulla järjestettäviin tilaisuuksiin ja koulutuksiin, jotka ovat suunniteltu yrittäjien tarpeet ja tavoitteet huomioiden?

Tutustu YritysEspoon tapahtumakalenterin lisäksi myös Business Espoon tapahtumakalenteriin, jossa kaikki seudun yritystapahtumat löytyvät kootusti yhdestä osoitteesta!

Varaa aika maksuttomaan neuvontaan

Yritysasiantuntijamme ovat apunasi liiketoiminnan kehittämisen sparraajina ja opastamassa tiedonhaussa eteenpäin. Ajanvarauskalenteristamme voit varata maksuttoman, henkilökohtaisen neuvonta-ajan, kun sinulle sopii. Palvelemme tällä hetkellä etäyhteydellä ja puhelimitse. Neuvonnan kautta myös jäsenverkostomme lakimiehet ovat käytettävissäsi.

Osallistu Yrityksen kehittämispäivän tietoiskuihin

YritysEspoon Yrityksen kehittämispäivä on kerran kuukaudessa järjestettävä, kaikille yrittäjille avoin webinaarisarja. Kukin kehittämispäivä sisältää 3-5 maksutonta tietoiskua tai työpajaa, joista yrittäjä voi  valita itseään kiinnostavat ja oman työn kannalta hyödylliset aiheet – tai osallistua vaikka kaikkiin. Katso tulevat Yrityksen kehittämispäivät tapahtumakalenteristamme.

Tutustu myös Business Espoo -verkoston palveluihin

Olemme osa Business Espoo -yrityspalveluverkostoa. Tutustu verkoston tarjoamaan omistajanvaihdosneuvontaan, koulutuksiin ja liiketoiminnan kehittämisen palveluihin: