Onko Business Espooseen piilotettu miljoonabusiness? Ehkä on, joten kannattaa lukea Business Espoo kannesta kanteen. Esimerkiksi Tero Toppi tietää, miten kassavirrassa saadaan pyörimään miljoonat. Ohjaaja JP Siilin elokuvat ovat keränneet puolestaan miljoonia katsojia. Entäpä Heli-Hannele Pehkosen blogit-niiden klikkausten määrä kulkee kohti miljoonaa.
Yrittäjän kannattaa ajatella mieluummin suuresti kuin pienesti. Kansanedustaja Johanna Karimäki ei ole koskaan ollut yrittäjä, mutta hän on poikkeuksellisen kiinnostunut yrittäjien
hyvinvoinnista ja menestyksestä. Elinkeinojohtaja Tuula Antola sen sijaan on ollut yrittäjä. Hän haluaakin luoda Espoon seudulle olosuhteet, joiden puitteissa on kaikkien hyvä yrittää, kansainvälistyä ja kasvaa. Nämä kaikki ja monet, monet muut yrittäjätarinat ja yrittäjyyttä tukevat artikkelit löydät nyt viidettä kertaa ilmestyvästä, tyylikkäästä Business Espoosta. Lehti julkaistaan jälleen myös sähköisenä versiona. Sähköisyys ja digitaalisuus on tätä päivää vähän kaikissa elämänkäänteissä. Itse olen antanut oman panokseni mm. innokkaana twiittaajana (#ErkkiPaerssinen) Lue digilehdet allaolevista linkeistä.

Erkki Pärssinen

Toimitusjohtaja

YritysEspoo, Espoon Yrittäjät ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjät

Business Espoo-lehti julkaistaan yhdessä Espoon Yrittäjien kanssa.
YritysEspoo: https://issuu.com/espoonyrittajat/docs/ye_taitto
Espoon Yrittäjät: https://issuu.com/espoonyrittajat/docs/ey_taitto