Varaa aika & henkilökunta2018-09-24T16:06:57+00:00

VARAA AIKA & HENKILÖKUNTA

Näin varaat ajan helposti yritysneuvontaan:

Valitse toimipiste: Espoo tai Kirkkonummi (kts. Lisätietoja Kirkkonummen neuvonnasta)

Voit valita ajan myös tietylle yritysneuvojalle.

Valitse palvelu:

NEUVONTA YRITYSTÄ SUUNNITTELEVALLE
Olet tervetullut sparraamaan yritysideaasi kanssamme. Jos olet jo hieman pidemmällä ja suunnittelet starttirahan hakemista, olisi hyvä, jos sinulla olisi liiketoimintasuunnitelma ainakin alustavasti tehtynä. Sähköpostita liiketoimintasuunnitelmasi yritysneuvojalle 1-2 päivää ennen tapaamista. Jos haet starttirahaa, lisätietoja tästä linkistä.

Tai

TOIMIVIEN YRITYSTEN NEUVONTA.
Tervetuloa keskustelemaan yrityksesi kehittämisestä kokeneen asiantuntijan kanssa. Halutessasi voit lähettää liiketoimintasuunnitelmasi ja/tai tilinpäätöksen yritysneuvojalle tutustuttavaksi 1-2 päivää ennen tapaamista.

Ilmoittaudu vastaanottoon ja yritysneuvojasi tulee hakemaan sinut aulasta. Jos tulet Innopoliin autolla pyydä vastaanotosta poletti maksuttoman parkkipaikan puomien avaamista varten.

Voit perua varauksesi viimeistään 1h ennen tapaamista Omat Varaukset-linkin kautta (kalenterin oikea yläkulma). Tarvitset siihen vain vahvistusviestissäsi saamasi koodin.

Ajanvarauksen puhelinpalvelu: 046 870 1140

Yhteystietosi tallennetaan asiakassuhteen hoitamiseksi.

HENKILÖKUNTA

Iiro Oura
Iiro Ouraasiakasneuvoja (ajanvaraus), yo-merkonomi

Ensimmäiset 3 sekuntia ovat asiakaskokemuksen kannalta ratkaisevat. Olen YritysEspoossa monesti asiakkaan ensimmäinen linkki kohti yrittäjyyttä. Minulla on kokemusta vaativista asiakaspalvelutehtävistä niin pankissa kuin myyntipalavereissakin. Kohtaan asiakkaan aina ihmisenä, joka tahtoo, että hänet huomioidaan yksilönä ja hänen tavoitteet ja tarpeet otetaan vakavasti. Lisäksi pidän ruuanlaitosta ja autoista.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Paula Alestalo
Paula Alestalo yritysneuvoja, KTM

Kehitän kannustavassa hengessä sekä alkavien että toimivien yritysten liiketoiminnan mahdollisuuksia ja kannattavuutta. Olen ollut vuodesta 2009 mukana Tekesin PreStart-verkostossa (ICT-Uusimaa) arvioimassa Startup-yritysten innovatiivisia ideoita. Koulutukseltani olen KTM Aallon Kauppakorkeakoulusta. Olen toiminut pitkään perheyrityksessä sekä tavarakaupan että liikkeenjohdon konsultoinnin alalla.  Koska minulla on yli 20 vuoden kokemus yritysneuvonnasta, pystyn analysoimaan yrittäjyyttä ja elinkeinoelämää pitkän linjan perspektiivistä.

Neuvontakielet: suomi, englanti ja saksa

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist yritysneuvoja, KTM

Olen analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä, markkinoija ja strategikko. Minulla on käytännön työkokemusta myös startup-yrittäjyydestä. Työssäni neuvon lupaavia yrittäjiä ja kehitän yritysten liiketoimintaa. Neuvonanto ja ongelmien ratkaisu ovat intohimojani. Bisnes ja yrittäjyys virtaavat veressäni. Olen oman elämäni toimitusjohtaja ja sijoittaja. Vapaa-ajalla kehitän itseäni kokonaisvaltaisesti. ”Arte et Labore” on kannattamani jalkapallojoukkueen Blackburn Rovers FC:n motto.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti

Päivi Lahtelin-Laine
Päivi Lahtelin-Laine yritysneuvoja, YTM

Olen Espooseen juurtunut, Vihdissä lapsuuteni viettänyt ja Tampereella opiskellut yritysneuvoja. Isäni yrityksen myötä yrittäjyys on kulkenut lapsuudesta asti vahvasti mukana. Haluan omassa työssäni tukea ja kannustaa yrittäjäksi lähteviä luovimaan yritystoiminnan alkuvaiheen karikoissa. Minua sykähdyttää joka kerta, kun huomaan neuvonnassani tapaamani asiakkaan perustaneen yrityksen. Vaikka oma rooli yrityksen synnyttämisessä on pieni, on voimaannuttavaa, että olen ollut edistämässä jonkun matkaa yrittäjäksi ja yrittäjyyden syntymistä pk-seudulla. Haluan luoda kestävää ja kannattavaa yrittäjyyttä ja työllistymisen mahdollisuuksia, yksi yritys kerrallaan.

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Irene Matinpalo
Irene Matinpalo yritysneuvoja, OTM

Maahanmuuttajayrittäjyys kasvaa vauhdilla, etenkin pääkaupunkiseudulla! Toimin maahanmuuttajien yritysneuvojana ja on palkitsevaa auttaa heitä yrittäjyyden tiellä. Työni hienoja puolia on se, että tapaan aktiivisia ihmisiä eri kulttuureista. Erikoisosaamisalueeni on myynnin ja markkinoinnin lisäksi riskienhallinta sekä lupa-asiat. Minulla on kansainvälistä työkokemusta taloushallinnon myynti-, johto- ja asiantuntijatehtävistä. Olen itsekin toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien. Aikaisemmin toimin lakimiehenä asianajotoimistossa.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä

Sari Olsio
Sari Olsioasiakkuusjohtaja, KTM

Olen perustanut ensin toiminimen ja sitten osakeyhtiön ja saanut toimeentuloni viestintäyrittäjänä yli 10 vuotta. Osaan asettua yrittäjän asemaan ja tiedän, miten tärkeä kasvun vauhdittaja oikeasisältöinen ja oikea-aikainen markkinointiviestintä on. Nyt yritystoimintani on sivutoimista ja vastaan päätyökseni YritysEspoon neuvonnasta ja viestinnästä.

Johdan asiakkuuksia YritysEspoon verkostoissa ja neuvonnassa. Asiantuntijat, jäsenverkosto ja henkilöstö ovat osa kokonaiskonseptiamme. Tehtävänäni on huolehtia siitä, että asiakkaamme saavat erinomaista palvelua, koulutuksia ja viestintää – parasta mahdollista tukea yritykselleen. Perustamisvaiheen neuvonnasta vastaavat taitavat yritysneuvojamme, minut voit tavata Startti Plus -vaiheessa, markkinointklinikalla tai tapahtumissamme. Neuvontakielet: suomi ja englanti

Erkki Pärssinen
Erkki Pärssinen toimitusjohtaja, FM

YritysEspoon toimitusjohtajuuden ohella toimin myös Espoon Yrittäjien ja Pääkaupunkiseudun Yrittäjien toimitusjohtajana. Käyn aktiivista vuoropuhelua kaupunkien edustajien, viranomaisten ja muiden yhteistyötahojen kanssa edistääkseni yrittäjyyden ja yritystoiminnan edellytyksiä Suomessa ja erityisesti pääkaupunkiseudulla. Vuosien kuluessa syntynyt laaja verkosto antaa näiden tavoitteiden saavuttamiselle hyvät edellytykset. Toimin myös muutaman organisaation hallituksessa ja hallintoneuvostossa. Kannustan kaikkia rohkeuteen englantilaisen jalkapalloseura Tottenhamin sloganin tavoin: ”To dare is to do! Uskalla menestyä!”