Miten yritysidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Kuinka yrityksen rahoitus järjestetään? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? Kannattaako perustaa osakeyhtiö vai toiminimi? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on? Niin yrittäjyyden kokeileminen, kevytyrittäjyys kuin yrityksen perustaminenkin kannattaa ehdottomasti aloittaa asiantuntijoiden ohjauksessa.

Miten pääsen alkuun?

YritysEspoo on täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yrittäjyyden kokeilemiseen, kevytyrittäjyyteen ja yhtiömuodon valintaan. Meille kannattaa tulla siis jo ennen kuin haet starttirahaa tai ryhdyt kevytyrittäjäksi.

Yritysneuvojasi antaa sinulle vinkkejä liiketoimintasuunnitelman tekoon ja tarkistaa, että tekemäsi kannattavuuslaskelmat ja rahoituslaskelmat ovat kunnossa.  Liiketoimintasuunnitelman pohjan sekä erilaiset laskelmapohjat löydät täältä.
Yritysneuvojiemme lisäksi käytössäsi on paikallinen asiantuntijaverkostomme, joka auttaa mm. sopimusjuridiikassa, markkinoinnissa ja kirjanpidossa. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton.

Tunnistamme perustettavien yritysten joukosta myös Startup-yritykset. Autamme yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä ja valmennamme lähestymään rahoittajia oikein. Monipuolisesta yhteistyöverkostostamme löytyy myös Startup-yrityksille soveltuvat yhteistyökumppanit matkaa vauhdittamaan.

Tarjoamme myös maahanmuuttaja-asiakkaille asiantuntevaa yritysneuvontaa mm. lupa-asioissa. Neuvontakielemme ovat suomi, ruotsi, englanti, venäjä ja kiina. Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti.

Tapahtumia ja tukea myös jatkossa

Järjestämme säännöllisesti yrityksen perustamisen ABC -koulutuksia ja liiketoimintasuunnitelmakouluja, joissa opitaan yrittäjyydestä ja verkostoidutaan. Tarjolla on myös muita yrittäjyyskursseja, tapahtumia ja workshopeja niin yrityksen perustamista vasta miettiville kuin jo yrittäjänä toimiville. Tervetuloa mukaan!
YritysEspoon neuvonta on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta.

Näin palvelemme:

 1. Varaa aika  joko Espoon Otaniemeen tai Kirkkonummelle.
  Saat neuvontakäynnistäsi suuremman hyödyn, jos sinulla on ainakin alustava liiketoimintasuunnitelma tehtynä.
 2. Tapaaminen yritysneuvojan kanssa
  Keskustellaan tarpeistasi, käydään läpi oman yrityksen perustaminen yleisesti, laatimasi liiketoimintasuunnitelma ja laskelmat sekä sovitaan seuraavat askeleet.
 3. Tapaaminen verkoston asiantuntijan kanssa
  Yritysneuvoja voi suositella jatkokeskustelua esim. tilitoimiston, vakuutusyhtiön, viestintätoimiston, pankin tai juristin kanssa.
 4. Jatkoneuvonta
  Voit tulla meille niin usein, kuin yrityksesi tarpeet sitä vaativat. Palvelemme yritystäsi myös perustamisvaiheen jälkeen.