Yrityksen perustaminen2018-09-24T16:22:37+00:00

YRITYKSEN PERUSTAMINEN

Miten yritysidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Kuinka yrityksen rahoitus järjestetään? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on?

YritysEspoossa sinua palvelee osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan, oli se sitten toiminimi tai osakeyhtiö. Meille kannattaa tulla myös ennen kuin haet starttirahaa.

Yritysneuvojasi antaa sinulle vinkkejä liiketoimintasuunnitelman tekoon ja tarkistaa, että tekemäsi kannattavuuslaskelmat ja rahoituslaskelmat ovat kunnossa. Jos haet lainaa pankista tai Finnveralta, rahoituspäätös tehdään usein meidän yritysneuvojan lausunnon pohjalta.

Käytössäsi on myös paikallinen asiantuntijaverkostomme, joka auttaa mm. sopimusjuridiikassa, markkinoinnissa ja kirjanpidossa. Ensimmäinen konsultoiva käynti asiantuntijalla on maksuton.

Tunnistamme perustettavien yritysten joukosta myös Startup-yritykset. Autamme heitä yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä ja valmennamme lähestymään rahoittajia oikein. Monipuolisesta yhteistyöverkostostamme löytyy myös Startup-yrityksille soveltuvat yhteistyökumppanit matkaa vauhdittamaan.

Tarjoamme myös maahanmuuttaja-asiakkaille asiantuntevaa yritysneuvontaa mm. lupa-asioissa. Neuvontakielemme ovat suomi, ruotsi, englanti, saksa ja venäjä. Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti.

Järjestämme säännöllisesti Yrittäjyys vaihtoehtona-infotilaisuuksia, joissa opitaan yrittäjyydestä ja verkostoidutaan. Tervetuloa mukaan!

YritysEspoon neuvonta on henkilökohtaista, luottamuksellista ja maksutonta.

Näin palvelemme:

1. Varaa aika joko Espoon Otaniemeen tai Kirkkonummelle.
Saat neuvontakäynnistäsi suuremman hyödyn, jos sinulla on ainakin alustava liiketoimintasuunnitelma tehtynä.

2. Tapaaminen yritysneuvojan kanssa
Keskustellaan tarpeistasi, käydään läpi laatimasi suunnitelmat ja sovitaan seuraavat askeleet.

3. Tapaaminen verkoston asiantuntijan kanssa
Yritysneuvoja voi suositella jatkokeskustelua esim. tilitoimiston,  vakuutusyhtiön, viestintätoimiston, pankin tai juristin kanssa.

4. Jatkoneuvonta
Voit tulla meille niin usein, kuin yrityksesi tarpeet sitä vaativat. Palvelemme yritystäsi myös perustamisvaiheen jälkeen.

Lataa tästä myös perustamisopas.

Oletko jo tutustunut maksuttomaan Startti Plus -palveluun?Lue lisää tästä