Yritysasiantuntijat palveluksessasi2018-11-12T19:02:14+00:00

YRITYSNEUVOJAT PALVELUKSESSASI

Valitse tästä osaava yritysasiantuntija Startti Plus-sparraajaksesi. Toivottavasti nähdään pian Startti Plussan merkeissä!

Sari Olsio
Sari Olsio
Olen perustanut ensin toiminimen ja sitten osakeyhtiön ja saanut toimeentuloni viestintäyrittäjänä yli 10 vuotta. Osaan asettua yrittäjän asemaan ja tiedän, miten tärkeä kasvun vauhdittaja oikeasisältöinen ja oikea-aikainen markkinointiviestintä on. Nyt yritystoimintani on sivutoimista ja vastaan päätyökseni YritysEspoon neuvonnasta ja viestinnästä.

Johdan asiakkuuksia YritysEspoon verkostoissa ja neuvonnassa. Asiantuntijat, jäsenverkosto ja henkilöstö ovat osa kokonaiskonseptiamme. Tehtävänäni on huolehtia siitä, että asiakkaamme saavat erinomaista palvelua, koulutuksia ja viestintää – parasta mahdollista tukea yritykselleen. Perustamisvaiheen neuvonnasta vastaavat taitavat yritysneuvojamme, minut voit tavata Startti Plus -vaiheessa, markkinointklinikalla tai tapahtumissamme. Neuvontakielet: suomi ja englanti

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist
Olen analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä, markkinoija ja strategikko. Työssäni neuvon lupaavia yrittäjiä ja kehitän yritysten liiketoimintaa. Minulla on kokemusta myös Startup-yrittäjyydestä. Neuvonanto ja ongelmien ratkaisu ovat intohimojani. Bisnes ja yrittäjyys virtaavat veressäni. Olen oman elämäni toimitusjohtaja ja sijoittaja. Vapaa-ajalla kehitän itseäni kokonaisvaltaisesti. ”Arte et Labore” on kannattamani jalkapallojoukkueen Blackburn Rovers FC:n motto.
Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti
Irene Matinpalo
Irene Matinpalo
Maahanmuuttajayrittäjyys kasvaa vauhdilla, etenkin pääkaupunkiseudulla! Toimin maahanmuuttajien yritysneuvojana ja on palkitsevaa auttaa heitä yrittäjyyden tiellä. Työni hienoja puolia on se, että tapaan aktiivisia ihmisiä eri kulttuureista. Erikoisosaamisalueeni on myynnin ja markkinoinnin lisäksi riskienhallinta sekä lupa-asiat. Minulla on kansainvälistä työkokemusta taloushallinnon myynti-, johto- ja asiantuntijatehtävistä. Olen itsekin toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien. Aikaisemmin toimin lakimiehenä asianajotoimistossa.
Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä
Päivi Lahtelin-Laine
Päivi Lahtelin-Laine
Olen Espooseen juurtunut, Vihdissä lapsuuteni viettänyt ja Tampereella opiskellut yritysneuvoja. Isäni yrityksen myötä yrittäjyys on kulkenut lapsuudesta asti vahvasti mukana. Haluan omassa työssäni tukea ja kannustaa yrittäjäksi lähteviä luovimaan yritystoiminnan alkuvaiheen karikoissa. Minua sykähdyttää joka kerta, kun huomaan neuvonnassani tapaamani asiakkaan perustaneen yrityksen. Vaikka oma rooli yrityksen synnyttämisessä on pieni, on voimaannuttavaa, että olen ollut edistämässä jonkun matkaa yrittäjäksi ja yrittäjyyden syntymistä pk-seudulla. Haluan luoda kestävää ja kannattavaa yrittäjyyttä ja työllistymisen mahdollisuuksia, yksi yritys kerrallaan. Neuvontakielet: suomi ja englanti
Paula Alestalo
Paula Alestalo
Kehitän kannustavassa hengessä sekä alkavien että toimivien yritysten liiketoiminnan mahdollisuuksia ja kannattavuutta. Olen ollut vuodesta 2009 mukana Tekesin PreStart-verkostossa (ICT-Uusimaa) arvioimassa Startup-yritysten innovatiivisia ideoita. Koulutukseltani olen KTM Aallon Kauppakorkeakoulusta. Olen toiminut pitkään perheyrityksessä sekä tavarakaupan että liikkeenjohdon konsultoinnin alalla. Koska minulla on yli 20 vuoden kokemus yritysneuvonnasta, pystyn analysoimaan yrittäjyyttä ja elinkeinoelämää pitkän linjan perspektiivistä.
Neuvontakielet: suomi, englanti ja saksa
Oletko jo tutustunut maksuttomaan Startti Plus -palveluun?Lue lisää tästä