Yritysasiantuntijat palveluksessasi2018-12-21T09:56:02+00:00

YRITYSNEUVOJAT PALVELUKSESSASI

Valitse tästä osaava yritysasiantuntija Startti Plus-sparraajaksesi. Toivottavasti nähdään pian Startti Plussan merkeissä!

Sari Olsio
Sari Olsio
Olen perustanut ensin toiminimen ja sitten osakeyhtiön ja saanut toimeentuloni viestintäyrittäjänä yli 10 vuotta. Osaan asettua yrittäjän asemaan ja tiedän, miten tärkeä kasvun vauhdittaja oikeasisältöinen ja oikea-aikainen markkinointiviestintä on. Nyt yritystoimintani on sivutoimista ja vastaan päätyökseni YritysEspoon neuvonnasta ja viestinnästä.

Johdan asiakkuuksia YritysEspoon verkostoissa ja neuvonnassa. Asiantuntijat, jäsenverkosto ja henkilöstö ovat osa kokonaiskonseptiamme. Tehtävänäni on huolehtia siitä, että asiakkaamme saavat erinomaista palvelua, koulutuksia ja viestintää – parasta mahdollista tukea yritykselleen. Perustamisvaiheen neuvonnasta vastaavat taitavat yritysneuvojamme, minut voit tavata Startti Plus -vaiheessa, markkinointklinikalla tai tapahtumissamme. Neuvontakielet: suomi ja englanti

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist
Olen analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä, markkinoija ja strategikko. Työssäni neuvon lupaavia yrittäjiä ja kehitän yritysten liiketoimintaa. Minulla on kokemusta myös Startup-yrittäjyydestä. Neuvonanto ja ongelmien ratkaisu ovat intohimojani. Bisnes ja yrittäjyys virtaavat veressäni. Olen oman elämäni toimitusjohtaja ja sijoittaja. Vapaa-ajalla kehitän itseäni kokonaisvaltaisesti. ”Arte et Labore” on kannattamani jalkapallojoukkueen Blackburn Rovers FC:n motto.
Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti
Ville Tolvanen
Ville Tolvanen
Sparraan nykyisiä ja tulevia yrittäjiä elinvoimaisen liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä. Asiakkaitani ovat erityisesti luovien alojen tekijät, mutta palvelen yhtä lailla myös kaikkia muita yrityksen perustamista tai kehittämistä pohtivia.

Liiketoiminnan on oltava kannattavaa myös luovilla aloilla. Tarjoan käyttöösi yli 10 vuoden monipuolisen kokemukseni yrityksistä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Olen tehnyt tuloksekasta viestintää ja kehittämistä yrityksissä, järjestöissä ja julkissektorilla. Mottoni on: Viestinnällä tuloksiin!

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Oletko jo tutustunut maksuttomaan Startti Plus -palveluun?Lue lisää tästä