YRITYSTEN KEHITTÄMISEN ASIANTUNTIJAT PALVELUKSESSASI

Valitse tästä joukosta kokenut myynti- ja markkinointiosaaja Startti Plus-sparraajaksesi. Tunnemme alkavien yritysten haasteet ja autamme löytämään ratkaisut niihin. Lue lisää Startti Plussasta tästä. Nähdään liiketoiminnan kehittämisen merkeissä!

Matias Holmqvist
Matias Holmqvist
Olen analyyttinen liiketoiminnan kehittäjä, markkinoija ja strategikko. Työssäni neuvon lupaavia yrittäjiä ja kehitän yritysten liiketoimintaa. Minulla on kokemusta myös Startup-yrittäjyydestä. Neuvonanto ja ongelmien ratkaisu ovat intohimojani. Bisnes ja yrittäjyys virtaavat veressäni. Olen oman elämäni toimitusjohtaja ja sijoittaja. Vapaa-ajalla kehitän itseäni kokonaisvaltaisesti. ”Arte et Labore” on kannattamani jalkapallojoukkueen Blackburn Rovers FC:n motto.
Neuvontakielet: suomi, ruotsi ja englanti
Irene Matinpalo
Irene Matinpalo
Erikoisosaamisalueeni on myynnin ja markkinoinnin lisäksi riskienhallinta sekä lupa-asiat. Minulla on kansainvälistä työkokemusta taloushallinnon myynti-, johto- ja asiantuntijatehtävistä. Olen itsekin toiminut yrittäjänä vuodesta 2004 lähtien. Aikaisemmin toimin lakimiehenä asianajotoimistossa.

Neuvontakielet: suomi, ruotsi, englanti ja venäjä

Sari Olsio
Sari Olsio
Olen perustanut ensin toiminimen ja sitten osakeyhtiön ja saanut toimeentuloni viestintäyrittäjänä yli 10 vuotta. Osaan asettua yrittäjän asemaan ja tiedän, miten tärkeä kasvun vauhdittaja oikeasisältöinen ja oikea-aikainen markkinointiviestintä on. Minut voit tavata Startti Plus -vaiheessa, markkinointklinikalla tai tapahtumissamme.
Ville Tolvanen
Ville Tolvanen
Sparraan nykyisiä ja tulevia yrittäjiä elinvoimaisen liiketoiminnan käynnistämisessä ja kehittämisessä. Asiakkaitani ovat erityisesti luovien alojen tekijät, mutta palvelen yhtä lailla myös kaikkia muita yrityksen perustamista tai kehittämistä pohtivia.

Liiketoiminnan on oltava kannattavaa myös luovilla aloilla. Tarjoan käyttöösi yli 10 vuoden monipuolisen kokemukseni yrityksistä, taloudesta ja yhteiskunnasta. Olen tehnyt tuloksekasta viestintää ja kehittämistä yrityksissä, järjestöissä ja julkissektorilla. Mottoni on: Viestinnällä tuloksiin!

Neuvontakielet: suomi ja englanti

Nikke Vainikka
Nikke Vainikka
Arvostan ja kunnioitan jokaista yrittäjäksi ryhtyvää. Opastan ja ohjaan erityisesti maahanmuuttajataustaisia, mutta myös kaikkia muita yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia suomalaisen yhteiskunnan ja liike-elämän kiemuroissa. Ymmärrän, että vieraassa ympäristössä yritystoiminnan aloittaminen voi tuntua haasteelliselta, sillä olen itse toiminut vuosia yrittäjänä ulkomailla.

Sparraan mielelläni myös kansainväliseen kasvuun pyrkiviä, erityisesti Kiinaan mieliviä yrityksiä ja yrittäjiä. Olen tehnyt töitä teollisuuden, matkailun ja yrityspalveluiden toimialoilla, mutta tärkeimpinä saavutuksinani pidän uusien yritysten luotsaamista Kiinaan ja Hong Kongiin.

Neuvontakielet: suomi ja englanti