YRITYSESPOO

Jos olet kiinnostunut yrittäjyydestä, sinun ei tarvitse muistaa kuin yksi paikka, josta saat avun. YritysEspoo on uusyrityskeskus, joka tarjoaa maksutonta yritysneuvontaa sekä yrittäjyyttä suunnitteleville että jo toimiville yrityksille. Toimimme Espoon, Kirkkonummen ja Kauniaisten alueella. Järjestämme myös lukuisia tapahtumia, kuten Yrityksen perustamisen ABC -koulutuksia ja Bisnesklinikoita.

Palveleva uusyrityskeskus

YritysEspoon ammattitaitoisilla ja kokeneilla yritysneuvojilla on vuosittain lähes 2 000 asiakastapaamista, joiden kautta syntyy noin 500 uutta yritystä Espooseen ja lähiseudulle. Me haluamme auttaa luomaan uutta liiketoimintaa ja sparrata yrityksiä menestymään.
Tarjoamme myös maahanmuuttaja-asiakkaille asiantuntevaa yritysneuvontaa usealla eri kielellä. Vuoden 2016 asiakaskäynneistä maahanmuuttajia oli 28 %.

Palveleva uusyrityskeskus auttaa mielellään liiketoimintasuunnitelman laatimisessa, tarvittavien laskelmien tekemisessä ja starttirahan hakemisessa. Starttirahan jo saaneille yrittäjille meillä on tarjolla Startti Plus -palvelu. Yritysneuvojamme tuntevat aloittelevan yrittäjän sudenkuopat ja auttavat sinua väistämään ne. Myös kokeneemmat yrittäjät voivat saada tukea liiketoimintansa kehittämisessä ja monenlaisissa muutostilanteissa.

Neuvontatapaamisia voi varata joustavasti Otaniemen A Grid -talossa sijaitsevaan toimistoomme, keskellä Suomen vahvinta elinkeinoelämän, teknologian ja tutkimuksen keskittymää. Neuvomme asiakkaita myös Kirkkonummen kunnantalolla (lue lisää). Lisäksi yritysneuvojamme tekevät tarvittaessa yrityskäyntejä.

Verkostomme käytössäsi

Olitpa sitten vasta suunnittelemassa yrityksen perustamista tai jo kokenut yrittäjä, älä jää yksin! Jos tarvitset apua vaikkapa sopimusten laatimisessa, kirjanpidossa tai kotisivujen tekemisessä, uusyrityskeskus ohjaa sinut tarvittaessa loistavan asiantuntijaverkostomme pariin. Lisäksi tapahtumissamme ja koulutuksissamme saat mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjien kanssa.

Asiantuntijoiden lisäksi YritysEspoolla on muita jäseniä, kuten oppilaitoksia ja muita yrittäjyyttä tukevia organisaatioita. Löydät meidän jäsenemme Asiantuntijat-sivun lopusta. Teemme tiivistä yhteistyötä myös Finnveran, Team Finlandin, ELY-keskuksen ja Tekesin kanssa.

YritysEspoo eli Espoon Seudun Uusyrityskeskus ry on palvellut seudun yritystoimintaa jo vuodesta 1993 alkaen. Toimintamme päärahoittajat ovat Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä Kirkkonummen kunta. Kuulumme valtakunnalliseen Suomen Uusyrityskeskukset ry:n verkostoon.

Yritysneuvonnan tärkeydestä todistaa se, että viiden vuoden jälkeen neuvonnan kautta perustetuista yrityksistä on toiminnassa yli 80 prosenttia, kun taas ilman neuvontaa perustetuista yrityksistä vain alle puolet on vielä toiminnassa.

Toimintamme laadusta kertoo Inspectan sertifikaatti. Ota ihmeessä yhteyttä ja varaa aika yritysneuvontaan!