YRITYSNEUVONTA

Perustamisneuvonta

Miten yritysidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Kuinka yrityksen rahoitus järjestetään? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? Kannattaako perustaa osakeyhtiö vai toiminimi? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on? Yrityksen perustaminen vaatii huolellista valmistautumista ja se kannattaa ehdottomasti aloittaa asiantuntijoiden ohjauksessa.

Lue lisää

Varaa aika perustamisneuvontaan

YritysEspoo on täyden palvelun uusyrityskeskus, jossa tukenasi on osaavien yritysneuvojien joukko. Meiltä saat sparrausta liikeidean kehittämiseen sekä neuvoja yhtiömuodon valintaan. Meille kannattaa tulla myös ennen kuin haet starttirahaa tai ryhdyt kevytyrittäjäksi.

Varaa tapaamisaika

Toimivien yritysten neuvonta

Tiesitkö, että palvelemme myös jo toiminnassa olevia yrityksiä? Uusyrityskeskuksessamme on tarjolla laajat palvelut, joiden tavoitteena on yrityksesi liiketoiminnan kehitys. Ohjaamme sinua eteenpäin kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa, oli kyseessä sitten yrityksen rahoitus, kansainvälistyminen tai omistajanvaihdos.

Lue lisää

Varaa aika kehittämisneuvontaan

Olet tervetullut keskustelemaan yrityksesi kehittämisestä kokeneen asiantuntijan kanssa joko yleisesti tai tiettyyn asiaan painottuen. Halutessasi voit lähettää liiketoimintasuunnitelmasi ja/tai tilinpäätöksen yritysneuvojalle tutustuttavaksi 1–2 päivää ennen tapaamista.

Varaa tapaamisaika

Kevytyrittäjyysneuvonta

Kevytyrittäjä on henkilö, joka tekee töitä omiin nimiinsä laskutuspalvelun kautta. Kevytyrittäjyys soveltuu lähinnä palveluiden myyntiin. Kevytyrittäjä-termi ei kuulu lainsäädäntöömme, vaan on alun perin erään laskutuspalveluntarjoajan kehittämä markkinointinimi.

Lue lisää

Varaa aika kevytyrittäjyysneuvontaan

Kiinnostaako kevytyrittäjyys? Yritysasiantuntijamme vastaavat kysymyksiisi ja kertovat, mitä kannattaa ottaa huomioon ennen kuin aloittaa. Neuvontaan tervetulleita ovat myös kevytyrittäjinä jo toimivat henkilöt.
Palvelemme maksutta ja luottamuksellisesti.

Varaa tapaamisaika