Miten yritysidean saa muokattua liiketoimintasuunnitelmaksi? Kuinka yrityksen rahoitus järjestetään? Kuka auttaa kirjanpidossa, lakiasioissa tai markkinoinnissa? Mitä velvollisuuksia yrittäjällä on? Mistä vauhtia myyntiin ja markkinointiin? Mitä rahoitus- ja tukipalveluita yrityksille on olemassa?

YritysEspoo palvelee sekä yrittäjyyttä harkitsevia että toimivia yrityksiä kaikissa yrityksen perustamiseen jakehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Toimimme luottamuksellisesti ja maksutta Kauniaisissa, Kirkkonumella ja Espoossa. Päärahoittajiamme ovat Espoon ja Kauniaisten kaupungit sekä Kirkkonummen kunta.

Kauniainen

Neuvontatapaamisia järjestetään kevään aikana Kauniaisten kaupungintalolla 30.1., 6.3. ja 23.5.2019. Neuvontakielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Ajan voit varata helposti ajanvarauskalenterista.

Kauniaislaiset voivat varata ajan myös Kirkkonummelle tai Otaniemeen ja osallistua kaikkiin tapahtumiimme Espoossa.

Kirkkonummi

Kirkkonummella YritysEspoon palvelut löytyvät YritysKirkkonummi-nimen alta. Neuvomme sekä yrittäjyyttä harkitsevia että toimivia yrityksiä luottamuksellisesti ja maksutta.

Neuvontatapaamisia järjestetään useissa eri toimipisteissä, varaa sinulle sopiva aika ja paikka kevään ja kesän 2019 neuvonta-ajoista:

  • Kirkkonummen kunnantalo (Ervastintie 2): 16.5., 12.6. ja 21.8.
  • Veikkolan kirjasto (Allastie 6): 23.5., 18.6. ja 28.8.
  • Jorvas High-tech Center JHC (Hirsalantie 11, Jorvas): 9.5. ja 5.6.

Ajan voit varata helposti ajanvarauskalenterista.

Kirkkonummelaiset voivat varata ajan myös Otaniemeen ja osallistua kaikkiin tapahtumiimme Espoossa.